Novi parfemi za tople ljetne dane

Novi parfemi za tople ljetne dane

ljetni parfemi
@taylranne

Svježe, vedre i prozračne note – tako se u nekoliko riječi mogu opisati ljetni parfemi koje su nam parfemske kuće pripremile za tople dane kad se mičemo od teških mirisa i prepuštamo se nečem laganijem i jednostavnijem. Novi mirisi osvajaju citrusnim tonovima, osvježavajućim mint notama te romantičnim cvijećem.

ljetni parfemi
@taylranne

Najbolji odabir su oni parfemi koji podsjećaju na godišnji odmor te u trenutku teleportiraju na more i neku sunčanu plažu. Ako se želite maknuti od klasičnih ljetnih mirisa kojima se iznova vraćamo svake tople sezone, donosimo šest novih parfema koji će obilježiti ljeto pred nama.

Louis Vuitton Les Sables Roses

ljetni parfemi
Louis Vuitton Les Sables Roses

Jacques Cavallier-Belletrud, glavni parfumer Louis Vuittona, stvorio je parfem inspiriran Bliskim istokom i čarolijom pustinje. U njemu se miješaju hladna i vruća kompozicija, a note u njemu su bugarska ruža, oud, ambergris, crni biber, šafran i Rosa centifolia absolut.


Byredo Sundazed Eau de Parfum

ljetni parfemi
Byredo Sundazed Eau de Parfum

Sundazed novi je ljetni parfem s potpisom brenda Byredo, a napravljen je kako bi stvorio sunčanu atmosferu koja se uvivjek željno iščekuje nakon duge i hladne zime. U parfemu Sundazed miješaju se citrusne note kalifornijskog limuna, mandarine, bijelo cvijeće te slatko-mošusna baza čija je uloga podsjetiti na dane djetinjstva.

Tom Ford Lavender Extreme Eau De Parfum

ljetni parfemi
Tom Ford Lavender Extrême Eau De Parfum

Iz radionice Toma Forda dolazi miris namijenjen ženama i muškarcima. Gornje su note sastavljene od limuna i ljubičice, srednje od geraniuma, ruže, cimeta i lavande, dok su bazne note kumarin i mahune tonke.

Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees

Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees

Još jedan miris namijenjen i ženama i muškarcima ovog ljeta dolazi s potpisom Maisona Martina Margiele. Bazne note su cedar, divlja ruža i bijeli mošus, srednje korijander, čaj mate i zeleni čaj, dok gornje čine limeta, petit grain i kardamon.

Učitati još
Zatvori