Mjesto na kojem se rješavaju nezdrave navike, bez gladovanja i ekstremnog vježbanja

Mjesto na kojem se rješavaju nezdrave navike, bez gladovanja i ekstremnog vježbanja

S obzirom da se na listi novogodišnjih odluka našlo da se želimo više posvetiti sebi, svom tijelu, krenuti s redovitom tjelovježbom, zdravije jesti i imati pomoć na tom putu, krenuli smo u potragu za opcijama kako bi krenuli prema ostvarivanju želja i naišli na Linea Snellu. Iznenadilo nas je što na jednoj adresi možete pronaći sveobuhvatan program gdje ste vi u fokusu. Linea Snella je zelena oaza za uspješne i samouvjerene žene gdje se polaznicama pruža jedinstven koncept mršavljenja i oblikovanja tijela.

Program Linea Snella prije svega daje nježnu potporu i usmjerava klijentice prema trajnom rješavanju nezdravih navika, podižući istovremeno zadovoljstvo i samopouzdanje svojih klijentica, a sve to bez gladovanja, napornog i ekstremnog vježbanja. Linea Snella pristup uključuje individualno kreirane prirodne terapije i osobnog terapeuta koji stručnim savjetima pomaže klijenticama u ostvarenju njihova cilja.

Uspješne i snažne žene znaju da je najbolji put do vlastita zadovoljstva rad na sebi i one, svakoga dana u odrazu ogledala, žele vidjeti bolju verziju osobu od one koju su vidjele jučer – i izvana i iznutra.

Uz filozofiju Linea Snelle koja kaže „Budi najbolja ti“, važno je učiniti taj ključni, prvi korak kako bi svome tijelu pružili njegu koja odgovara našim očekivanjima i željenim rezultatima. Tisuće zadovoljnih žena u više od 120 centara diljem svijeta već je uspješno transformiralo svoju figuru i poboljšalo kvalitetu svog života, a sada i mi možemo postati „najbolja verzija sebe“ i to u dva zagrebačka Linea Snella centra (Strojarska cesta 22 i Prilaz Vladislava Brajkovića 10.

Žena je divno biće i treba njegovati njenu ženstvenost – smatraju u Linea Snelli i upravo taj osjećaj u fokusu svih terapija. Za samo 2-3 sata tjedno, klijentice imaju odlične rezultate – uz minimalni napor postižu se maksimalni rezultati, svjedoče zadovoljne klijentice.

Zašto je Linea Snella prava odluka?

Metoda Linea Snella® je jedna od najučinkovitijih prirodnih metoda za oblikovanje tijela na svijetu. U središtu programa je upotreba sprave Thermoslim u kojoj se provodi vođena individualna vježba uz konstantnu temperaturu od 37° C, pod utjecajem infracrvenih zraka. U razdoblju od 20 do 25 minuta vježbanja u Thermoslimu tijelo potroši do 1.500 kcal, što znači 3 do 4 puta više masnoća nego kod uobičajenih vježbi. Centimetre i masne naslage gubimo na najkritičnijim dijelovima tijela, upravo tamo gdje to najviše želimo. U mjesec dana možemo izgubiti 3 do 4 kg odnosno do jedan konfekcijski broj.

Thermoslim

Nakon vježbanja u Thermoslimu slijedi opuštanje u terapijskoj sauni Bodywarm u kojoj pomoću terapije ozonom, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujemo kožu kako bi ostala meka i elastična, bez obzira na izgubljene rezultate. Redovna kontrola rezultata i savjetovanje omogućavaju usputno prilagođavanje programa potrebama pojedine klijentice.

Metodu dopunjuje i vježbanje na Thermobikeu, koji je odličan za uklanjanje tvrdokornih masti na bokovima i bedrima, obzirom da kretanje pod infracrvenog svjetla poboljšava prokrvljenost i učinkovito pomaže kod uklanjanja celulita. Širok izbor najsuvremenijih komplementarnih terapija (ultrazvuk – kavitacijski sistem, radiofrekvencija, vibracijsko vježbanje, pressoterapija itd.) omogućavaju još bolje i brže postizanje rezultata. Izbor i broj terapija u cijelosti se prilagođava svakoj klijentici posebno.

Thermoslim

Prvi dolazak u Linea Snellu

Prvi puta kada se dolazi kod u Linea Snella centar slijedi savjetovanje u trajanju od 45 minuta. Na savjetovanju se radi kompjuterska InBody analiza cijelog organizma uz razgovor s terapeutom o trenutnim životnim navikama, prehrambenim navikama i željenim ciljevima same klijentice. Terapeut nakon toga predlaže idealni program za ciljeve koje želimo postići i objašnjava sve detalje izvođenja programa. Na drugom dolasku slijedi već prvi trening u Thermoslim kapsulama i opuštanje u Bodywarm sauni uz budni nadzor terapeuta i savjetovanje o prehrani za vrijeme izvođenja programa.

Bodywarm

Prehrana za vrijeme programa

Linea Snella prehrana nije dijeta niti je odricanje već zdrava uravnotežena prehrana s 5 obroka dnevno, bez kompliciranja, štoviše sve namirnice se mogu nabaviti i u lokalnoj trgovini. Nama je važno da klijentica u svakom trenutku zna kako da rasporedi obroke i koje namirnice u koje doba dana je poželjno jesti, i da takva prehrana postane dio njene svakodnevice bez da ima osjećaj da je teško pratiti naše smjernice. Svi znamo – kada je nešto preteško puno lakše od toga odustajemo.

Brzo vidljivi i dugoročni rezultati

U Linea Snelli se vježba 2-3 puta tjedno i to 20 minuta u našoj Thermoslim kapsuli gdje radi djelovanja infracrvenog svjetla, kromoterapije, konstantne temperature od 37°C i aktivno vođenog ciljanog vježbanja omogućujemo izuzetne rezultate za uklanjanje opsega na najkritičnijim točkama tijela i smanjenje kilograma i centimetara. Efekt tih 20 minuta je ekvivalent 2 sata vježbanja na drugim programima.

Thermobike

U Linea Snelli radije pričamo o izgubljenim centimetrima nego o izgubljenim kilogramima. Svi znamo da možemo imati i istu kilažu, a tijelo nam potpuno drugačije može izgledati – važniji je odnos postotka masnoće i mišića u tijelu. No kako, naravno, svi volimo vidjeti i promjene na brojkama na vagi mi preporučujemo gubitak 3-4 kilograma mjesečno. Zašto ne više? Ako tijelo gubi oko 1 kilogram tjedno znači da ne dovodimo organizam u stanje šoka i dajemo sami sebi šansu za dugoročnu promjenu navika bez blic dijeta s jo-jo efektom. Važno nam je da naučimo voljeti tijelo i da tijelu dajemo kvalitetne namirnice koje tada ono može pretvoriti u energiju koja nam je potrebna.

Prvi rezultati se mogu očekivati već za 2 tjedna – manje centimetara u opsegu uz bolji osjećaj u vlastitom tijelu. Linea Snella daje garanciju za 10 centimetara opsega manje nakon 10 dolazaka.

Što kažu klijentice Linea Snelle i zašto je to njihov prvi izbor?

Zato što je jednostavno fantastično! 20-ak min vježbanja i znojenja i nakon toga uživanje. I sve to zajedno u kombinaciji, što je najbolje – daje rezultate! Ne samo da gubiš kilograme, nego jednostavno ti se cijeli život preokrene! Mislim da sam ja živi dokaz za to. A to sve ne bi bilo moguće bez prekrasnih cura koje te bodre i prate u svakom koraku, i koje su tu da te ohrabre i podignu kada malo posrneš! Cure, predivne ste i hvala vam do neba na svemu.

-Draga Ž.

Zato što je sve prilagođeno meni/tebi, svaki detalj i to sve u svrhu postizanja osobnog cilja #budinajboljati.

-Irena H.

…od kada uđeš, kao da si u nekom drugom svijetu u kojem je sve u svakom trenutku posvećeno tebi i tvom cilju prema kojem ideš lagano i svjesno praćena stručnim vodstvom i podrškom ljubaznog osoblja… fenomenalan osjećaj lakoće.

-Ivana D.

A dojmove drugih zadovoljnih klijentica pronađite na ovom linku.

Vrijeme je za novi životni slogan

Ukoliko ste u potrazi za programom koji je individualno prilagođen vašim osobnim potrebama, a uključuje najsuvremenije terapije oblikovanja tijela, koje su trenutno prisutne na tržištu, sadržajno su neograničene, a jedini kriterij je vaš konačni rezultat, Linea Snella je mjesto gdje potraga prestaje i gdje kreće vaša transformacija.

Prijavite se na besplatno, potpuno neobavezujuće savjetovanje. Link za prijavu: https://www.lineasnella.hr/besplatno-savjetovanje/

Za više informacija potražite Linea Snellu na službenoj stranici, Facebooku i Instagramu.

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori