Libresse ulošci koji su krojeni po mjeri svake žene

Libresse ulošci koji su krojeni
po mjeri svake žene

Libressov slogan “Živi odvažno” vezan je u politiku brenda, odnosno cilj im je istaknuti kako nas u životu ništa ne bi trebalo sputavati. Zato Libresse ustrajno nastoji pomagati ženama da budu ono što jesu s proizvodima oblikovanim kako bi pružili ženama samopouzdanje za pomicanje granica. Samopouzdanje svakako je vezano uz uloške koji su krojeni po mjeri svake žene. Stoga su Libresse Normal Black dailies ulošci posebno kreirani za nošenje crnog donjeg rublja, dok su PureSensitive Ultra Normal nježni ulošci kreirani za maksimalan osjećaj ugode tijekom nošenja.

Libresse ulošci kreirani su po mjeri svake žene

Libresse Normal Black dailies style dnevni ulošci posebno su dizajnirani s mekim gornjim slojem tako da se možete osjećati samopouzdano i ugodno kada nosite crno donje rublje. Normal Black dailies style dnevni ulošci imaju CurveFit tehnologiju za bolje prilagođavanje svakom obliku tijela, te pogodnima za svakodnevnu upotrebu.

Osjetljivo intimno područje zahtjeva posebno pažljivu njegu, pogotovo tijekom mjesečnice. PureSensitive™ Ultra Normal ulošci idealni su upravo zbog toga! Bez alergena, boja i mirisa štite vas od pojave iritacija V-zone. Površinski sloj svojom mekoćom sprječava trljanje i nadražaj kože, a pritom nježno štit i prilagođava se svakom intimnom području. Više informacija o Libresse možete pronaći njihovoj Facebook stranici, kao i na web stranici.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori