Tajna ujednačenog tena i matirane kože krije se u ovoj inovativnoj kremi hrvatskog brenda

Tajna ujednačenog tena i matirane kože krije se u ovoj inovativnoj kremi hrvatskog brenda

Kad koža vašeg lica proizvodi veću količinu prirodnih ulja, možda vam se čini kontraintuitivnim posegnuti za hidratantnom kremom. No, velika je šansa da je doza hidratacije ono što vašoj koži nedostaje. Naime, ponekad žlijezde proizvode više ulja nego što je to uobičajeno upravo zato što je koža dehidrirana. Svatko bi trebao koristiti hidratantnu kremu, samo je potrebno obratiti pozornost na to da je prilagođena vašem tipu kože.

Za masnu i reaktivnu kožu preporučljivo je korištenje laganih i jednostavnih formula koje neće pogoršati upalu i izazvati pojavu iritacija i prištića te pojačano lučenje sebuma. Upravo tu potrebu masne i reaktivne kože razumije i hrvatski brend L’ADRIA. Stoga je odlučio kreirati svoje minimalističke rutine za njegu kože. Njihovi proizvodi su inspirirani Jadranskim morem, lišeni iritansa te osiguravaju hidrataciju i zdravu zaštitnu barijeru baš svakom tipu kože. Tako je nastala i Harmonizing Cream – krema za masnu kožu koja je sklona aknama. Kao što sam naziv kreme govori, ona će definitivno pridonijeti uvođenju harmonije u vašu kožu.

Umirite svoju masnu i reaktivnu kožu uz Harmonizing Cream

Harmonizing Cream je lagane, vodenaste teksture i biserno bijele boje. Ona ne sadrži agresivne sastojke, ne izaziva popratne iritacije, smanjuje lučenje sebuma i nastanak hiperpigmentacijskih mrlja. Ukratko, ona vraća harmoniju vašoj koži. Tajna njezinog djelovanja krije se u moćnom triju glavnih sastojaka – fitoplanktonu, niacinamidu i inovativnom sastojku gliciretiničnoj kiselini iz korijena sladića. Njihov spoj ima trostruki efekt. Oni učinkovito smanjuju proizvodnju sebuma, suzbijaju nastanak hiperpigmentacijskih mrlja, a pritom obnavljaju narušenu zaštitnu barijeru kože svojim umirujućim djelovanjem. Fitoplankton, kojeg čine morske alge mikroskopskih veličina, izrazito je blagotvoran. On svojim jedinstvenim djelovanjem regulira i smanjuje prekomjerno stvaranje sebuma. Niacinamid je sastojak koji nadopunjava djelovanje fitoplanktona te poboljšava strukturu vanjskog sloja kože i ima dodatan učinak na hiperpigmentacijske mrlje zahvaljujući svojoj moći onemogućavanja prijenosa melanina u kožu.

Vaša koža će obožavati zvjezdani sastojak ove kreme

Zvjezdani sastojak ove formule je inovativna gliciretinična kiselina. L’ADRIA je prvi hrvatski brend koji donosi čari i blagodati ovog sastojka vašim skincare proizvodima. Gliciretinična kiselina je dodana kako bi harmonično ujedinila djelovanje fitoplanktona i niacinamida. Ta nevjerojatna kiselina iz korijena sladića djeluje trostruko na balansiranje kože. Iznimno učinkovito suzbija prekomjerno lučenje sebuma te djeluje umirujuće na mikroupale. Svojim djelovanjem smanjuje mašćenje kože i pojavu hiperpigmentacijskih mrlja te pruža koži zdrav, ujednačen izgled. Aktivni spoj jedinstvenih potentnih sastojaka uronjen je u iznimno laganu hidratantnu NMF [Natural Moisturizing Factors] bazu. Takva ravnoteža omogućuje nježno, ali učinkovito djelovanje na sve uzroke problema kože koja je sklona aknama. Ona omogućuje koži obnavljanje prirodnog balansa i povratak savršene harmonije licu. Za još bolji učinak Harmonizing Cream se može kombinirati sa svim serumima iz L’ADRIA linije za nenadmašnu i cjelokupnu njegu kože.

Isprobale smo Harmonizing Cream i ovo su naši dojmovi

S obzirom na to da većina nas u redakciji ima mješovitu ili masnu kožu, jako smo se veselile isprobavanju Harmonizing Cream brenda L’ADRIA. Zadnjih godinu dana toliko vremena provodimo u zatvorenim prostorima da su čak i oni s masnijim tipovima kože počeli primjećivati da im se lice na nekim mjestima ljušti. Doza hidratacije nam je bila prijeko potrebna. Harmonizing Cream ima laganu teksturu koja se jednostavno nanosi i brzo upija. Ne ostavlja masne tragove, što je jedan veliki plus jer se može koristiti i navečer prije spavanja i ujutro prije nanošenja make upa, za hidrataciju od 0-24 h. Ona nema mirisa i koža je nakon nje glatka i punija. Nema više ljuštenja, crvenih mrlja i pore su vidno manje, a koža smirena. Uz to, koža je ljepše teksture i hidratiziranija nego prije, stoga ćemo ju definitivno nastaviti koristiti kako bismo svakodnevno uživale u svim njezinim benefitima.

L’ADRIA proizvodi su vam dostupni u BIPA prodavaonicama diljem Hrvatske i putem njihove web stranice. Harmonizing Cream, čija cijena iznosi 169 kn, stiže u BIPA poslovnice u travnju, a zasad je dostupna ovdje po promotivnoj cijeni od 129 kn.

Foto: Pexels, L’ADRIA

Učitati još
Zatvori