Otkrijte koje su najbolje kreme za samotamnjenje

Otkrijte koje su najbolje kreme
za samotamnjenje

https://www.instagram.com/p/B_Vnxi4De5v/?utm_source=ig_web_copy_link

Umjetnost samotamnjenja može postati komplicirana u onom trenutku kad niste opremljeni pravim proizvodima i alatima. Korištenje kreme za samotamnjenje može rezultirati jednom od dvije situacije – ili će izgledati nevjerojatno dobro ili bi mogli ispasti narančasti i puni mrlja. Nažalost, često nema onoga između, a svi koji redovito koriste kreme za samotamnjenje to dobro znaju. Pogrešna formula i tehnika mogu brzo dovesti do sveopćeg nereda. Zato je jako važno oboružati se strpljenjem, pravim proizvodima, kao i pravilno pripremiti kožu prije nanošenja kreme.

Dobra priprema iznimno je važna

Kako bi se što bolje pripremili za proces samotamnjenja, prije nanošenja bilo kakve kreme za samotamnjenje, trebate biti sigurni da je vaša koža čista. Najbolje bi bilo da napravite nježni piling tijela, od glave do pete, dok ste pod tušem. Nakon toga dobro posušite kožu i nanesite lagani losion bez ulja na ruke, pete, laktove i na koljena. Tako ćete izbjeći neujednačene i tamne mrlje na tim područjima na kojima se boja može razviti malo intenzivnije nego na drugim dijelovima tijela. Nemojte nanositi losion, kao ni ulje, nigdje drugdje na tijelo, jer će to rezultirati neravnomjernim upijanjem kreme za samotamnjenje.

https://www.instagram.com/p/B0lrzwzCCsB/?utm_source=ig_web_copy_link

Oni neugledni tragovi koji znaju ostati na koži nakon korištenja kreme za samotamnjenje najčešće nisu uzrokovani prevelikom količinom kreme nego upravo suprotno. U tom slučaju ste je najčešće nanijeli premalo. Za vašu boju je odgovoran omjer sastojaka koji se nalaze u kremi, a ne količina kreme koju nanesete na kožu. Tako da, kako bi postigli što ravnomjerniju boju tena, pomoću rukavice možete bogato nanijeti kremu za samotamnjenje na svoju kožu. U nastavku možete vidjeti sedam najboljih krema za samotamnjenje uz koje možete postići savršeno preplanuli ten bez da provodite sate izležavajući se na suncu. Ovi proizvodi su jednostavni za upotrebu i ostavit će prirodan sjaj na vašoj koži bez mrlja.

Učitati još
Zatvori