Odlične kreme za samotamnjenje za postizanje preplanulog, brončanog tena

Odlične kreme za samotamnjenje za
postizanje preplanulog, brončanog tena

@rocky_barnes

Izležavanje na suncu mnogima je sastavni dio godišnjeg odmora, no vrlo često nismo ni svjesni da to može imati loše posljedice na našu kožu. Osunčani ten skriva nedostatke na koži, a nekako ga je najjednostavnije postići “ravno iz bočice”. Upravo iz tog razloga, krema za samotamnjenje svake je sezone sve veći i veći hit i već s prvim “ozbiljnijim” zrakama sunca i kratkim haljinama, kreće razgovor o proizvodima za samotamnjenje.

Ipak, prije nego što pronađete svog favorita, potrebno je napraviti nekoliko trikova s kojima će koža biti ljepša, a samim time će se i krema za samotamnjenje bolje primiti. Također, bitno je napomenuti da, prilikom biranja vlastitog saveznika za brončanu put, boju treba birati prema boji kože, a ne prema onome što se želi postići jer će rezultat biti suprotan efekt, odnosno neskladna i pretamna boja.

Piling je nezaobilazan korak

@rocky_barnes

Prvi i najvažniji korak bez kojeg ne smijete ni pomišljati na uporabu kreme za samotamnjenje je piling. Naime, kako bi se krema mogla ujednačeno nanijeti, treba ukloniti mrtve stanice kože. Zatim slijedi depilacija kako bi koža bila čista i glatka, a bitno je kožu i hidratizirati losionom za tijelo, osobito suhe dijelove poput lakta i koljena jer će se tako boja bolje primiti.

Učitati još
Zatvori