Najbolji korektori koji će prekriti sve od ožiljaka do prištića na licu

Najbolji korektori koji će prekriti sve od
ožiljaka do prištića na licu

Volimo o korektoru razmišljati kao o zvijezdi naše podloge. Iako je njihov prvi posao prikriti “nedostatke” poput podočnjaka, akni, prištića i ožiljaka, dovoljno je fleksibilan da pruži i mnoge druge benefite. Korektori se mogu koristiti za postizanje blistavije kože, prekrivanje odbjeglih dlačica obrva i još mnogo toga. Pri odabiru prave formule, stručnjaci predlažu da imate na umu svoj životni stil. Radite li 12 sati dnevno i nemate vremena za popravke, uložite u 24-satni korektor. Njegovo će prekrivanje trajati duže zahvaljujući puno bogatijoj teksturi. No, ako ste skloni korištenju korektora samo na određenim područjima lica, odaberite formulu koja je malo više tekuća. Ona se može nadograđivati te omogućava prirodniji izgled.

Najbolji korektori nisu samo za prekrivanje „nedostataka“

Što se tiče pronalaska prave nijanse, to bi trebalo biti prilično jednostavno ako već imate svoju idealnu nijansu pudera. Naime, nijansa vašeg korektora trebala bi biti za jednu nijansu svjetlija od vašeg tekućeg pudera. No, ako i dalje niste sigurni, jednostavno nanesite nekoliko nijansi izravno na liniju čeljusti. Tako ćete najlakše odrediti nijansu koja se najbolje stapa s vašom kožom, a nijansa korektora koju želite imati je za jednu nijansu svjetlija od te.

Ne bismo mogle zamisliti svoj život bez korektora. Često bismo se radije odrekle maskare i rumenila nego se suočile sa svijetom bez svog top make up proizvoda za usavršavanje tena. Ovisno o tome kako ga koristite, dobar korektor može lažirati beauty sleep, dati iluziju besprijekorne kože, pa čak i zamijeniti puder. No, najbolji korektori nisu samo za prekrivanje „nedostataka“. Oni se mogu koristiti i kao highlighteri, kontura, za popravljanje linije ruža te kao podloga za sjenilo. Bez obzira na to je li vaš omiljeni korektor neki luksuznog ili drogerijskog brenda, oni su definitivno zvijezde naših make up torbica. U nastavku možete vidjeti koje su neke od omiljenih formula korektora beauty entuzijastica diljem svijeta.

Huda Beauty Overachiever Concealer
Clé de Peau Beauté Concealer
Marc Jacobs Accomplice Concealer & Touch-Up Stick
MAC Studio Fix 24-Hour Liquid Concealer
UOMA Beauty Stay Woke Luminous Brightening Concealer
Laura Mercier Secret Camouflage

Foto: Instagram, Cult Beauty, Nordstrom, Net-a-porter, Douglas

Učitati još
Zatvori