Kiehl’s Masterclass naučit će vas sve o vašoj koži i njenoj pravilnoj njezi

Kiehl’s Masterclass naučit će vas sve o vašoj koži i njenoj pravilnoj njezi

Kada spomenemo riječ masterclass, većina naših sugovornica zaključit će na prvu kako se radi o edukativnom predavanju/seansi/konferenciji u sklopu koje neki poznati make up artist prenosi svoju ekspertizu šminkanja brojnim drugim vizažistima, ali i zagriženim zaljubljenicima u make up.

No, masterclass ipak može biti još više od toga, a prije nekoliko je mjeseci, na hrvatskom primjeru, to odlučio pokazati i poznati kozmetički brend Kiehl’s. Domaća publika tako je dobila priliku sudjelovanja na edukativnim radionicama na kojima su, osim upoznavanja s popularnim Kiehl’s proizvodima, prijavljene sudionice također mogle naučiti jako mnogo toga o svojoj koži, što joj nedostaje, na koje sastojke kako reagira, što bi određeni tipovi kože možda trebali izbjegavati…

Kiehl’s nas je već odavno osvojio kao kozmetički brend kod kojeg smo pri svakoj kupovini proizvoda ‘u dobrim rukama’ i definitivno nije jedan od brendova koji će vam prodati nešto samo da bi prodao. Dapače, Kiehl’sova filozofija nadilazi same proizvode, a dokazuje to i svaki posjet njegovim trgovinama, gdje će vas svaki put iznova dočekati educirano, stručno i potpuno pripremljeno osoblje, koje će vam pomoći pronaći savršeni proizvod, i to proizvod koji je savršen baš za vašu kožu, pa govorimo o cijelom jednom skincare lifestyleu koji Kiehl’s čini tako posebnim.

Osim što ondje možete napraviti skincheck, prošle godine smo vam predstavili i Kiehl’sove servise konzultacija GET READY WITH KIEHL’S, a ove su nas godine oduševili viješću kako pokreću gore spomenute masterclassove, koji su se u kratkom roku pokazali velikim hitom. Održavaju se već posljednjih nekoliko tjedana i, kako nam otkrivaju iz Kiehl’sa interes za njima nadmašio je sva njihova očekivanja, zbog čega su u plan dodani i neki novi termini. Umjesto inicijalne 3 radionice, Kiehl’s Hrvatska održao ih je već 8 i nastavit će ih održavati sve do kraja godine za sve one koji su se prijavili među prvima. Početkom godine po pitanju masterclassa pripremaju još uzbudljivih novosti, pa tako i veliki skincare masterclass usmjeren na sastojke i ekskluzivne novitete u Kiehl’s ponudi.

No, zašto baš skincare masterclass i kako on točno izgleda?

Iako smo na dnevnoj bazi bombardirani raznim beauty novitetima i nerijetko nam se čini da znamo baš sve što bismo trebali o njezi kože, činjenica je da je generalno znanje na tom području dosta skromno. Pokazala je to i anketa koju je Kiehl’s Hrvatska proveo među svojim fanovima na društvenim mrežama i koji su na dosta pitanja odgovorili sa ‘nisam siguran/na’. Pitanja poput što je tonik, koja je njegova uloga, nanosi li se na kožu prvo ulje ili serum, koja je razlika između tipa i stanja kože, kao i mnoga druga koja su izazvala nedoumicu followera na društvenim mrežama, ujedno su postala pitanja kojima se danas bave Kiehl’s masterclassovi, kako bi pomogli ženama (ali i zainteresiranim muškarcima), bolje upoznati svoju kožu, naučiti pravilnu beauty rutinu i propisno je njegovati.

Na masterclassu koji traje sat i pol vremena prolaze se teme vezane uz njegu kože, počevši od čišćenja do nanošenja njegujućih sastojaka, komentiraju se sastojci po tipovima kože i kao primjer za njegu daju odgovarajući Kiehl’s proizvodi. Grupe su malene (broje do 6 osoba), kako bi se ekspertice u Kiehl’s trgovinama mogle posvetiti svakom sudioniku.

S obzirom na uspjeh prvih masterclassova, iz Kiehl’sa nam otkrivaju da nas već s početkom nove godine očekuju brojni novi sadržaji na tu temu, stoga stay tuned!

Foto: Kiehl’s

Učitati još
Zatvori