Kako postići i zadržati top formu tijekom ljeta?

Kako postići i zadržati top
formu tijekom ljeta?

Prvi sunčani produženi vikend neki su dočekali spremni i u top formi, a neki su zaključili da je doista pet do 12 za nove navike i popravak linije u ljetnom periodu. Ne postoji definicija savršene linije, a u Farmacijinom Sportskom savjetovalištu radije se zagovara zdrav život koji uključuje uravnoteženu prehranu, redovitu tjelovježbu te, u slučaju potrebe, uzimanje odgovarajućih dodataka prehrani. Ovi temelji zaokruženi su stručnim osobljem i vrhunskim mjernim uređajima pa se u Farmacijinom Sportskom savjetovalištu već osmu godinu zaredom educiraju, individualno savjetuju i prate rekreativni i profesionalni sportaši te svi oni kojima su zdrav život i fit osjećaj imperativ.

I vi možete spremni dočekati ljeto uz Farmacia Sportsko savjetovalište

Farmacia Sportsko savjetovalište u Arena centru spremno ulazi u ljeto. Svoje prijašnje i nove klijente dočekuje u novom ruhu uz novi mjerni uređaj Accuniq BC 720. On nudi sve potrebne funkcije kako bi se zadovoljila detaljna analiza sastava tjelesne mase. Uz osnovne parametre mase, visine te detaljne analize mišićne strukture, udjela vode, abdominalne pretilosti, što ga čini odličnim alatom za planiranje prehrane i treninga, izvještaj omogućuje i grafičko praćenje rezultata ponovljenih mjerenja te spremanje više od 30 parametara putem aplikacije i QR koda.

Nakon mjerenja od desetak minuta slijedi interpretacija rezultata i preporuka prehrane. Ona dolazi u obliku detaljnog plana i smjernica za unos dodataka prehrani prema potrebi. Klijentima se svakako preporučuju kontrolna mjerenja svaka 2-4 tjedna. To ovisi o inicijalnom stanju i željenom cilju jer se tako dodatno može korigirati plan prehrane i ostale navike.

Mjerenje na novom uređaju Accuniq među prvima su isprobali radijska voditeljica i rekreativna trkačica Aleksandra Milinković, koreografkinja i idejna začetnica projekta &Ballet Andrea Solomun, fitness influencerica Tea Kravarščan te model, glumac i fitness entuzijast Marko Mićunović. Ovdje možete pogledati kako su prošla prva Accuniq mjerenja:

I vi možete donijeti zdravu odluku

Naši prvi gosti na Accuniq uređaju su u prvoj polovici ove, itekako neobične godine, nastavili svoju rutinu tjelovježbe i prehrane. Stoga je i interpretacija njihovih rezultata pokazala da idu u odličnom smjeru. Ako ste pak među onima koji su tijekom tog izazovnog razdoblja pauzirali ili promijenili prehrambene navike i svoje fitness rutine, pozivamo vas da vaša prva zdrava odluka bude posjet Farmacia Sportskom savjetovalištu u Areni.

Za mjerenje se možete naručiti tel. 01/206-8827. Cijena mjerenja na Accuniq uređaju iznosi 150 kn, a izrada plana prehrane 200 kn. Više informacija o uslugama Sportskog savjetovališta u Areni i ostalim Farmacia lokacijama možete pročitati na linku.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori