Evo kako bez straha možete samostalno prekriti izrast na kosi

Evo kako bez straha možete samostalno
prekriti izrast na kosi

https://www.instagram.com/p/B1gaB6xHsFH/?utm_source=ig_web_copy_link

Kao i mnoge druge stvari koje trenutno ne možemo raditi, tako već znamo da nismo u mogućnosti niti otići svom frizeru. Nažalost, naša kosa nije primila obavijest o karanteni, pa ona nastavlja rasti i onaj nesretni izrast sve je veći i veći. Međutim, ne usudite se same bojati svoju kosu kod kuće jer svi znamo da to može rezultirati još većom katastrofom. Kako prekriti izrast bez trajnog bojanja kose?

Kako prekriti izrast bez straha od negativnih posljedica boje za kosu?

Možda je izrast nedavno doživio neku vrstu comebacka kad je Gwyneth Paltrow prigrlila svoje prirodne sijede na Golden Globesu. Naravno, ako ne želite prekrivati ​​svoju prirodnu boju ili neprestano bojati kosu, to ni ne morate raditi. Međutim, nismo svi hrabri poput Gwyneth i radije bi prekrili taj izrast. Srećom postoji rješenje.

Sve što vam je potrebno je privremena boja za prekrivanje izrasta. Pokušajte s touch up sprejem za prekrivanje izrasta. Raspršite ga samo na izložena područja, držeći bočicu na otprilike 15 cm udaljenosti od korijena dok ga raspršujete naprijed-natrag po korijenu kose. Budite što nježnije prilikom nanošenja kako biste dobile što bolji rezultat. Kada je riječ o odabiru prave nijanse, stručnjaci predlažu da uzmete onu nijansu koja je svjetlija od vaše prirodne boje kose i polako nadograđujete tu boju tako da rezultat ne bude “pretežak”. Proizvod nanosite štedljivo – zamislite to kao postupak nanošenja maskare na trepavice i držite se slojevitog i nježnog nanošenja. Za prekrivanje izrasta mogu vam pomoći i privremene boje u sticku. Bez obzira na to želite li prekriti sijede ili želite prekriti izrast koji odaje vašu pravu boju kose, u nastavku možete vidjeti koja su najbolja rješenja za prekrivanje izrasta kod kuće.

Učitati još
Zatvori