Jeste li znali za ovaj beauty trik s klasičnim sapunom?

Jeste li znali za ovaj beauty trik
s klasičnim sapunom?

https://www.instagram.com/p/B81bTVmDntq/?utm_source=ig_web_copy_link

Trendovi mogu dolaziti i odlaziti, ali otkad su bujne obrve postale moderne, nisu se skinule s top ljestvice beauty ciljeva. Izgleda da će još dugo biti među top trendovima. Obrve su često podcijenjene usprkos tome što one uokviruju vaše lice, a sretnice su one koje imaju prirodno guste obrve, dok se nekima to više čini poput dalekog sna. Međutim, ne morate brinuti jer postoji jedan beauty trik koji će vam pomoći u borbi s vašim obrvama, a glavni alat već imate kod kuće.

Za početak će vam trebati jedan proizvod za obrve po vašem izboru. Odaberite pomadu, puder ili gel, bilo koji proizvod koji po vama najbolje surađuje s četkicom za obrve i sapunom – pomalo neobično, ali djelotvorno.

Privid dubine

Ako imate prirodno tanke obrve vjerojatno će vam postizanje gušćih obrva biti lakše uz pomadu. Uz pomoć zakrivljene četkice s tvrdim dlačicama, laganim pokretima rukom popunite obrve na onim dijelovima gdje su rjeđe. Obavezno nanosite proizvod u smjeru rasta dlačica kako biste postigle prirodniji look. Pokušajte ne preuveličati kraj obrva jer će vam tako oči izgledati spušteno, a to nije izgled kojem itko teži. Također, još jedan savjet je da uvijek započnete od sredine, a zatim proizvod širite prema van.

https://www.instagram.com/p/B8ourX9ouCT/?utm_source=ig_web_copy_link

Vrijeme je za sapun

Došli smo do zabavnog dijela ovog beauty tretmana. Ljubiteljicama beauty trendova trikovi, koji su ponekad čudni poput ovoga, zaista nisu strani. Uvijek su spremne za nove izazove i hackove poput korištenja gela za brijanje umjesto primera. Ovaj put vam u pomoć dolazi sapun koji će vam pomoći da postignete guste obrve. Odaberite sapun za osjetljivu kožu kako biste izbjegle iritaciju, potom kapnite kapljicu vode na njega kako bi vam bilo lakše raditi. Nakon toga uzmite četkicu za obrve i uz njenu pomoć lagano istrljajte najgornji sloj sapuna. Na taj ćete način sapunicom natopiti četkicu.

Učvrstite obrve

Četkicom natopljenom sapunom počnite češljati svoje obrve prema gore. To će vam pomoći da obuhvatite rijetka područja. Također, malo nakrivite četkicu umjesto da ih četkate ravno prema gore. To će vam pomoći u tome da postignete prirodniji izgled i riješite se grudica koje bi mogao stvoriti sapun. Kad završite s oblikovanjem, vrhovima prstiju pritisnite obrve prema dolje i tako ih ujednačite.

https://www.instagram.com/p/B9EyqH4DIgV/?utm_source=ig_web_copy_link

Sitni popravci

Posljednji korak ovog beauty trika uključuje korektor koji je barem dvije nijanse svjetliji od vašeg tona kože, a može vam poslužiti i highlighter. Upotrijebite korektor za prekrivanje zalutalih tragova proizvoda za obrve ili jednostavno definirajte oblik obrva kako biste postigli što čišći look. Upotrijebite ravnu četku kako biste prikrile bilo kakve tragove ostataka ispod obrva i kako bi ih istaknule te naglasile njihovu ljepotu.

Na Instagramu možete detaljnije pogledati kako točno izgleda ovaj postupak.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori