Journal Man: Što je manscaping i zašto bi to svaki muškarac trebao znati

Journal Man: Što je manscaping i zašto bi
to svaki muškarac trebao znati

Što je manscaping?

Sezona je godišnjih odmora, kupaćih kostima i otkrivanja tijela. Protiv vrućine borimo se laganom i kratkom odjećom koja često otkriva više. Upravo iz tog razloga skoro sve žene su u žestokoj borbi protiv dlaka, a sve više muškaraca njegovanom i tijelu bez dlaka obraća pozornost. Brijanje tijela sve je važnija tema za muškarce i veliki postotak muškaraca posvećuje vrijeme uređivanju svoga tijela kako bi se na plaži prikazali u najboljem izdanju. I tu dolazimo do definicije njegovanog muškog tijela s velikom pozornosti na dlake. Manscaping je uređivanje, trimanje, podšišavanje i brijanje dlaka cijelog muškog tijela ako bi njegova njega, održavanje, a i higijena bila što lakša, jednostavnija, a izgled tijela što ljepši.

No, problem s kojim se suočavaju i muškarci i žene su reakcije kože koja je podložna iritacijama, posebno u vrućim ljetnim danima. Dodatno, održavanje njegovane kože tijela kompliciranije je zato što dlake na tijelu rastu u različitim smjerovima, za razliku od dlaka na licu. Ovog ljeta tom problemu je doskočila linija NIVEA MEN koja će pomoći da zaboravite na problematične reakcije kože. Linija donosi tri proizvoda za brijanje koji su posebno prilagođeni potrebama kože tijela te zahvaljujući njegujućim sastojcima pantenola i aloe vere sigurno ju štite od iritacija.

NIVEA MEN Body Shaving stick za brijanje

NIVEA MEN Body Shaving sticka za brijanje omogućuje učinkovito i brzo brijanje tijela u kojem će vaša koža uživati. Zaboravite na uobičajene gelove za brijanje na koje ste do sada trošili vrijeme. Za stvarno učinkovito i koži ugodno brijanje tijela koristite NIVEA MEN Body Shaving sticka za brijanje. On osigurava temeljito brijanje tijela i njegovanu kožu, štiti kožu od iritacija i crvenila i praktičan je za upotrebu i jednostavan za doziranje. NIVEA MEN Body Shaving sticka za brijanje savršeno prianja uz mokru kožu te čini jednostavno i ciljano nanošenje uz pomoć samo jedne ruke idealnim za upotrebu pod tušem.

NIVEA MEN Body Shaving gel za brijanje

Zahvaljujući NIVEA MEN Body Shaving gelu za brijanje iritacije i crvenilo postat će stvar prošlosti. Kako bi vaša koža odmah nakon brijanja izgledala njegovano i zdravo koristite NIVEA MEN Body Shaving losion nakon brijanja. Losion omogućuje intenzivnu i dugotrajnu njegu zahvaljujući formuli s aloe verom i pantenolom. Također sprječava nastanak crvenila i svrbeža te se brzo upija i ne ostavlja masne i ljepljive tragove na koži.

NIVEA MEN Body Shaving losion nakon brijanja

Osim NIVEA MEN linije brend Gillette donosi All Purpose Gillette STYLER, proizvod idealan za trimiranje, šišanje i brijanje svih dlaka muškog tijela. Ovaj mali, a efektni proizvod idealan je za uređivanje pod tušem ili na suho, i funkcionira sa svim Gillette Fusion5 oštricama.

Osim njega Gillette donosi veliki izbor gelova i pjena za brijanje te losiona za nakon brijanja. Svatko će naći ono što njemu treba – od osjetljive kože sklone crvenilu i iritaciji pa do onih koji zahtijevaju sve za glatku kožu.

All Purpose Gillette STYLER

Foto: Promo, John Fornander za Unsplash

Učitati još
Zatvori