Najjednostavniji make up trik koji će potpuno promijeniti način na koji nanosite puder

Najjednostavniji make up trik koji će potpuno promijeniti način na koji nanosite puder

Tajna besprijekornog make up looka nalazi se na samom početku make up rutine, u njegovoj bazi. U potrazi za make up proizvodom koji će prekriti male nepravilnosti, ujednačiti ten i stvoriti onaj željeni prirodni sjaj na koži spremni smo isprobati baš sve. Od tekućih formula koji se lako nanose do raskošne kremaste teksture i toniranih krema koje istovremeno donose blago prekrivanje i njegu, ponuda beauty kuća i drogerijskih brendova donosi bezbroj različitih opcija među kojima baš svatko može pronaći svoj savršeni puder.

Iako je puder proizvod koji najčešće povezujemo sa stvaranjem onog savršenog početka svakog make up look, tajna se nalazi u beauty proizvodu za njegu koji dolazi prije samog pudera – u hidratantnoj kremi.

JEDINI BEAUTY TRIK KOJI MORATE ZNATI

Prije nanošenja make upa, nalazi se dio svakodnevne rutine rezerviran za dubinsko čišćenje i intenzivnu njegu kože lica. Od proizvoda za pranje lica s kojim najčešće započinje  beauty rutina do nanošenja hidratantne kreme s kojim završava dio posvećen njezi, upravo je pomno osmišljena svakodnevna njega kože lica prilagođena određenom tipu ono u čemu se krije tajna besprijekornog izgled svakog make up looka. Osim što će nam omogućiti da u potpunosti preskočimo puder unutar minimalnog make upa, hidratantna krema za lice pobrinut će se i za onaj besprijekorni nanos pudera.

Jednostavni beauty trik koji uz pomoć njegujuće kreme stvara savršeni nanos pudera na koži otkrio je poznati celebrity vizažist Sir John na vrhu čije se liste klijentica nalazi superzvijezda Beyoncé. Iako smo donedavno bili uvjereni kako je nakon nanošenja hidratantne kreme na lice i prije nanošenja bilo kakvih make up proizvoda potrebno pričekati desetak minuta kako bi se krema u potpunosti upili, Sir John otkriva kako je tajna postizanja besprijekorne baze upravo u suprotnom pristupu. Tekući ili kremasti puder najbolje je nanijeti odmah nakon kreme kada se ona nije u potpunosti upila, već se tanki sloj kreme još uvijek nalazi na površini kože. Spoj kreme i puder olakšati će nanošnje i blendiranje pudera te stvoriti prirodan izgled i savršeni početak svakog make up looka.

S Beyoncé kao jednom od njegovih obožavateljica, ovaj jednostavan beauty trik za što jednostavnije i savršenije nanošenje pudera ističe se kao beauty tajna koju morate znati i trik koji će zauvijek promijeniti vašu svakodnevnu beauty rutinu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori