Trik celebrity vizažistice koji će spriječiti razmazivanje šminke oko očiju

Trik celebrity vizažistice koji će
spriječiti razmazivanje šminke oko očiju

Potraga za onim savršenim eyelinerom koji se neće razmazati niti pomaknuti s mjesta nije toliko jednostavna kao što možda zvuči. Čak i kad tražite među onima koji su na glasu kao dugotrajni ili vodootporni ne možete biti sigurni da ćete dobiti ono što tražite. Sve to postaje još teže i kompliciranije kad imate spuštene kapke. Vi najbolje znate kako je to kad se, nakon što provedete 15 minuta povlačeći savršenu liniju tušem, ona preslika. No, nije sve izgubljeno. Prema slavnoj vizažistici Giti Bass, kojoj su klijenti celebovi poput Olivije Wilde i Elizabeth Olsen, postoji jedan jednostavan make up trik uz koji to možete spriječiti.

Make up trik za najizdržljiviji eyeliner

Bass je na Instagramu objavila nevjerojatno jednostavan način za to kako spriječiti razmazivanje eyelinera. To će vam definitivno uljepšati make up look, pogotovo ako imate spuštene kapke. Uz objavu na Instagramu napisala je: „Kad provedete četiri sata nanoseći tekući tuš za oči jer više ne možete vidjeti izbliza bez naočala, a zatim se on preslika jer vam gravitacija vuče kapke prema dolje!! Aaahh!!!“.

A onda se dogodi magija. Bass malim, čistim kistom pod kutom uzme malo Hourglass Arch Brow Volumizing Fiber gela, a zatim ga nanese na eyeliner. Objašnjava da je ovo odličan trik za setiranje linije. Ipka, upozorava da to učinite tek nakon što ste u potpunosti zadovoljni s linijom. Naime, nakon što ju setirate, teško je manipulirati njome i naknadno ju popraviti.

Ovaj jednostavan hack je uistinu revolucionaran, pogotovo ako se odlučite za Hourglass gel koji ima veliki broj pozitivnih recenzija u kojima beauty entuzijastice tvrde da on traje cijeli dan, i nikad se ne trusi. Isto tako, ne ostavlja osjećaj ‘betona’, što je definitivno prednost ako ga odlučite nanositi na svoj eyeliner. Ako vam je potrebno nešto s čime ćete ga primijeniti, Morphe kist pod kutom je odličan izbor jer je mekan, ali snažan.

Hourglass Arch Brow Volumizing Fiber Gel
Morphe M165 – Angle Liner/Brow Brush

Foto: Profimedia, Instagram, Cult Beauty, Feel Unique

Učitati još
Zatvori