Primagel plus – dezinfekcija koju vaše ruke trebaju

Primagel plus – dezinfekcija
koju vaše ruke trebaju

Više nego ikada ranije čitamo, pričamo i koristimo dezinfekcijska sredstva.

COVID -19 u potpunosti je promijenio naše higijenske navike. Čišćenje i dezinfekcija naša su svakodnevna rutina. Sada kada je prošlo već par mjeseci od dolaska koronavirusa na naše područje, nekako smo već implementirali navike koje su pridonijele kontroli virusa. Uz odgovornost prema sebi i drugima puno možemo postići, a bitno je zaštititi naše voljene!

Na našem tržištu već je velik broj sredstava za dezinfekciju i teško se odlučiti koji proizvod je najbolje imati uz sebe kako biste bili sigurni u njegovu učinkovitost.

Za vas smo izdvojili 1 proizvod s kojim smo iznimno zadovoljni, Primagel plus, koji je nastao 2003. godine i od tada je usavršavan za medicinske svrhe te je prisutan u preko 10 država Europske unije.

Zaštitite vaše voljene – dokazana UČINKOVITOST

Primagel plus je gel za suho pranje ruku i dezinfekciju, čija je učinkovitost potvrđena u Europskom ovlaštenom laboratoriju na EN14476, EN12971, EN1500, EN1499, EN1650.

Ima antivirusno djelovanje protiv koronavirusa (EN14476) i odobren je za kiruršku dezinfekciju ruku (EN12791). Uz navedeno ima i antibakterijsko djelovanje (EN1500).

MUST HAVE VAŠE TORBE

Primagel plus garancija je sigurne dezinfekcije protiv virusa i bakterija. Brzo se suši, a ruke su nakon primjene svježe i mekane. Izuzetno je nježan prema koži, te nećete imati osjećaj lijepljena i suhih ruku. Pronaći ćete ga u ljekarnama i svim renomiranim prodajnim lancima u odličnom džepnom pakiranju od 50ml, a tu je i veliko pakiranje od 1 litre, koje preporučamo za urede i kućnu upotrebu.

Za uvoz na Hrvatsko tržište možemo zahvaliti firmi ITAL PROF CHEM d.o.o, koja je zaslužna za dostupnost Allegrini asortimana. Allegrini ima tradiciju dugu 75 godina, izvoz u 57 država, krase ih kvaliteta, inovativnost, održivost, znanje i usluga. 

Ostanimo odgovorni i koristimo dezinfekciju koja je sigurna, dokazana i provjerena. Na taj način zaista štitimo sebe i druge.

Foto: Primagel plus, Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori