Jedan faktor koji će pomoći da se vaša koža proljepša ove (i svake) sezone

Jedan faktor koji će pomoći da se vaša koža
proljepša ove (i svake) sezone

Čini se kako nikada nismo više brinule o svojoj koži, kao u posljednjih nekoliko godina. Mnoge od nas danas znaju sve o novim hit sastojcima proizvoda za njegu, novim i revolucionarnim beauty tretmanima u kozmetičkim salonima te novim i popularnim beauty rutinama koje prakticiramo u udobnosti svog doma. Naša koža s te vanjske strane definitivno dobiva pažnju koju zaslužuje, no uvijek se vrijedi podsjetiti koliku važnost za stvarno zdravlje i ljepotu kože ima jedan jako bitan element – voda!

Skincare entuzijazam u naglom je porastu

Entuzijazam koji pokazujemo za sve vezano uz kožu, ali i educiranost o tipu, stanju ili problemu koji imamo s kožom, ostvaruju snažnu uzlaznu putanju i rekle bismo da taj ‘trend’ u vremenu u kojem živimo neće tako skoro stati.

Koža kakvu želimo

Beauty ideal u posljednjih nekoliko godina tako je postala sjajna, mladolika, čvrsta i puna koža, koja odolijeva vremenu i (neminovnom) starenju. Beauty industrija teška milijarde dolara danas nas uvjerava da je sve moguće, ako uz sebe imamo odgovarajući preparat, pa čak i zaustaviti vrijeme.

No, zastanemo li na trenutak i razmislimo, vrlo brzo ćemo shvatiti kako niti jedna krema ili serum ne mogu biti toliko moćni, ako naš pristup zdravlju i vitalnosti kože, ali i cijelog organizma, nije zaokružen i cjelovit. Što to točno znači? To znači da i najbolja i najskupocjenija krema na svijetu neće ispuniti svoje obećanje i svoj posao ako koži poticaj ne dajemo i iznutra, redovitom konzumacijom vode, i to one najbolje – Jana prirodne mineralne vode.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jana water (@jana_water)

Jana voda kao izvor života, ali i ljepote kože

Kada je riječ o vodi koja je na glasu kao pravi eliksir zdravlja i ljepote, to je definitivno Jana – prirodna mineralna voda, koja već godinama dobiva nagrade i svjetska priznanja za svoju kvalitetu. Iznimka nije bila ni aktualna 2021. godina., u kojoj je prirodna mineralna negazirana voda Jana osvojila Grand Gold Quality Award, najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda na natjecanju Monde Selection u organizaciji Međunarodnog instituta za kvalitetu.

Prirodna mineralna voda Jana može se pohvaliti stabilnim mineralnim sastavom koji je podrška koži na putu do njenog najboljeg stanja i izgleda.

Zašto svakodnevno birati prirodnu mineralnu vodu u odnosu na druge vode? Jer je ona jedinstvenog podrijetla, iz zaštićenog izvora/lokaliteta, a njeno tretiranje u svrhu dezinfekcije je strogo zabranjeno. Ova voda, da bi se našla u bočici, mora biti čista i sigurna za piće na izvoru.

Minerali koje koža voli

Zahvaljujući dubini njenog izvora od 800m te mineralnom sastavu slojeva zemlje kroz koje prolazi, Jana ima posebnu čistoću, besprijekoran mineralni sastav i prepoznatljiv, svilenkast okus. Od vanjskih utjecaja čuvaju je slojevi tla i stijene stare milijune godina, a zahvaljujući Ultra-Clean tehnologiji punjenja, Jana tako ostaje netaknuta sve dok se ne otvori čep na boci. Svaka kap Jane ima savršen omjer kalcija i magnezija te pH vrijednost 7.1 što pomaže u održavanju vitalnosti i prirodne ravnoteže tijela.

Naša koža, samo još bolja uz Janu

Pravilnom hidracijom organizma Jana vodom, koža postaje ljepša – elastična, čvrsta i gipka, što ćete i same primijetiti njenom redovnom konzumacijom. Besprijekorne, iskonske čistoće, Jana postaje beauty saveznik kojeg ćemo baš svakog dana poželjeti imati nadohvat ruke; dok sjedimo na poslu, dok vježbamo u teretani, dok šećemo prirodom, dok ručamo i uživamo… Čaša Jana vode u svakom našem dnevnom zadatku ili obavezi postat će nam najbolja prijateljica, a do znanja će nam to najbolje dati – naša lijepa i blistava koža!

Foto: Pexels, Jana/Instagram


Preporuka

Zatvori