Lakovi za nokte koji imitiraju gel i jako su izdržljivi
Lakovi za nokte koji imitiraju gel i jako su izdržljivi

Lakovi za nokte koji imitiraju gel
i jako su izdržljivi

Lakovi za nokte jedan su od omiljenih beauty proizvoda. Poput decentnog nakita, precizne linije crnog tuša ili upečatljivog ruža, lakovi za nokte donose onaj poseban pečat našem svakodnevnom looku. Iz sezone u sezonu, beauty trendovi donose novu paletu i nove trendi manikure u svijet lakova za nokte. Od nježnih nude tonova do raskošnih jarkih boja i zagasitih nijansi, od elegantne francuske manikure do sitnih dekoracija poput točka i zvijezda, lakovi za nokte stvaraju jedan od naših omiljenih tjednih rituala.

Manikura i pedikura su zasigurno na vrhu najpopularnijih beauty rituala. Uz odabir one savršene nijanse, potraga za savršenim lakom za nokte uvijek uključuje i testiranje njihove izdržljivosti. I dok neki cijelu stvar najviše vole prepustiti profesionalcima, beauty brendovi pobrinuli su se da jednako efektnu i izdržljivu manikuru možete postići i sami. Kao najpopularniji lakovi za savršenu kućnu manikuru istaknuli su se oni koji imitiraju gel manikuru.

NAJBOLJI LAKOVI ZA NOKTE KOJI IMITIRAJU GEL MANIKURU

Gel manikura se prije nekoliko godina istaknula kao jedan od najpopularnijih beauty trendova i to s razlogom. Spoj sjajnog završenog efekta i izdržljivosti koja je gel manikuru na našim noktima zadržavala danima oduševio je baš sve koji su je isprobali. Uskoro, osim odlaska u beauty salon, na beauty sceni pojavili su se lakovi za nokte koji su imitirali čaroliju gel manikure. Najbolje smo izdvojili u nastavku.

SALLY HANSEN MIRACLE GEL

Sally Hansen
Sally Hansen

Sally Hansen Miracel Gel lakovi za nokte bili su jedni od prvih na tržištu koji su nudili izdržljivost bez upotrebe UV zraka. Kad jedan od drogerijskih favorita, Sally Hansen Miracle Gel su spojem predivnih nijansi koje će na vašim noktima trajati i do tjedan dana te pristupačne cijene osvojili brojne obožavatelje. Iako je poznato da su svjetlije nijanse nerijetko otpornije, svaka od boja iz Sally Hansen Miracle Gel linije odnosi jednaku izdržljivost.

ESSIE GEL COUTURE

Essie
Essie

Još jedan drogerijski brend čije lakove za nokte obožavaju mnogi je Essie. U potpunosti posvećen njezi i dekoraciji noktiju, Essie se, kad govorimo o lakovima za nokte, kroz godine s razlogom isticao kao jedan od nepobitnih favorita. Uvijek u potrazi za novim, još boljim formulama Essie tim stvorio je odličnu liniju lakova za nokte Essie Gel Couture koji će na vašim noktima zadržati besprijekoran izgled dva tjedna. Iako za ovaj lak nije potrebna baza, za najbolje rezultate preporuča se korištenje odgovarajućeg top coat laka za nokte kao završnog premaza na jednoj od pedeset nijansi koje nudi Essie Gel Couture linija.

NAILS INC GEL EFFECT

Nails Inc Gel Effect
Nails Inc Gel Effect

Potraga za savršenim lakom za nokte, bilo da tražimo savršenu nijansu ili savršenu formulu koja će stvorili gel efekt i trajati danima, uvijek nas vodi do raskošne kolekcije lakova za nokte s potpisom brenda Nails Inc. U ponudi poznatog brenda posvećenog njezi noktiju i manikuri nalazi se i odlična linija lakova za nokte koji imitiraju gel manikuru. Gel Effect linija donosi sjajni završni efekt, dok će formula obogaćena biljnim ekstraktima istovremeno stvoriti izdržljivi premaz i hraniti vaše nokte ispod sjajne površine laka punih desetak dana.

DEBORAH LIPPMANN GEL LAB PRO

Deborah Lippmann Gel Lab Pro
Deborah Lippmann Gel Lab Pro

Brend Deborah Lippmann poznat je po odličnim lakovima za nokte. Sada, uz klasičnu liniju koja donosi korektne rezulatate, Deborah Lippmann nudi i Gel Lab Pro liniju koja na vaše nokte nanosi sjaj i izdržljiv sloj boje bez UV svjetla i napornog procesa odstranjivanja. Uz korištenje bilo kojeg base i top coat laka za nokte, tri sloja Deborah Lippmann laka bit će savršeni broj koji će vam donijeti bezbrižnost sljedećih desetak dana.

ESSENCE THE GEL NAIL POLISH

essence lak za nokte
Essence The Gel Nail Polish

Ako ste u potrazi za istovremeno najpristupačnijim izdanjem lakova za nokte koji imitiraju gel manikuru, drogerijski brend Essence ima The Gel Nail Polish liniju koja će vas oduševiti. Iako bitno jeftiniji od većine lakova koji imitiraju gel manikuru, Essence lakovi za nokte iz The Gel Nail Polish liniju donose sjajni završeni efekt i izdržljivost koji se mogu mjeriti s najboljima. Dostupni u svakoj drogeriji, ovi Essence lakovi za nokte brzo će postati jedan od vaših beauty favorita.

Foto: Instagram (@gel.bymegan)

Učitati još
Zatvori