Spriječite ispadanje kose uz ovaj proizvod prilagođen samo vama

Spriječite ispadanje kose uz ovaj
proizvod prilagođen samo vama

https://www.instagram.com/p/BxvE9jKgMdY/?utm_source=ig_web_copy_link

Ispadanje kose dio je svakodnevnog života. Ponekad dolazi do začepljenja odvoda vašeg tuša i da, postoje razdoblja u godini kad zbog ispadanja kose morate usisavati svaki drugi dan kako se vaš tepih ne bi pretvorio u dlakavu prostirku. Međutim, činjenica je da je ispadanje kose totalno normalan proces. U prosjeku izgubimo oko 80 vlasi dnevno, ali ako vam počne ispadati znatno više kose od toga ili primijetite da ona ne raste nazad, tada stvari mogu postati zabrinjavajuće. Stvar je u tome što, kada je u pitanju ispadanje kose, postoji toliko potencijalnih okidača, što znači da može biti teško odrediti točan razlog zašto ona ispada, a potom otkriti kako popraviti situaciju.

Gubitak kose mnogima je možda tek mala tajna, barem do onog trenutka dok ne postane stvarno očito, ali što onda? Istraživanja su pokazala da manje od 45 posto žena dočeka starost s glavom punom kose. Razlog tome je stres, štetni učinci okoliša ili razni nasljedni čimbenici. Bez obzira na razlog ispadanja kose, sada postoji sigurno rješenje. Nakon mnogo godina istraživanja i postizanja velikog uspjeha kod više od 70 tisuća ljudi u Danskoj tijekom više od 20 godina, Harklinikken klinika za kosu ističe se upravo na području borbe protiv ispadanja kose. Postupak je stvarno jednostavan. Besplatno savjetovanje možete obaviti putem Skypea ili FaceTimea, a njihove proizvode nanosite svake večeri prije spavanja i probudite se bez ikakvih ostataka proizvoda ili osjećaja ljepljivosti, samo s bogatim volumenom u kosi.

Harklinikken – znanost o zdravlju kose

https://www.instagram.com/p/B5TA__dAwrf/?utm_source=ig_web_copy_link

Pionir u znanosti o rastu kose, Harklinikken je poznat po neusporedivim rezultatima. Lars Skjoth osnivač je i glavni znanstvenik Harklinikkenovog prilagođenog programa koji učinkovito tretira genetski gubitak kose kod muškaraca i žena. Harklinikken je jedina kompanija za ispadanje kose koja koristi najsuvremeniju tehnologiju za dokumentiranje rezultata, a njihov program liječenja dostupan je i online.

Znamo da gubitak kose znači više od gubitka kose. Gubitak kose se često doživljava kao napad na vlastitu sliku. Nastojimo obnoviti tu sliku, maksimalno iskorištavajući vašu kosu” – Lars Skjoth.

Personalizirane smjernice za njegu kose

Kao Harklinikken klijent, dobivat ćete personalizirane smjernice tijekom cijelog svog puta prema zdravlju kose. Haarkliniken liječi samo one klijente za koje vjeruju da im mogu pomoći. Stoga nema straha od toga da ćete uzalud potrošiti novac jer ćete već pri savjetovanju sa stručnjakom otkriti koje je stanje vaše kose i kolika je vjerojatnost da će vam određeni proizvod pomoći. Njihovi brižni i dobro poznati stručnjaci za kosu pružit će vam podršku tijekom cijelog vašeg programa liječenja. Nastavit će prilagođavati vašu personaliziranu formulu Ekstrakta kako bi vam osigurali maksimalne rezultate u što kraćem vremenu. Upravljanje procesom gubitka kose je trajni proces, a kako bi vam osigurali trajne rezultate i rast, njihovi stručnjaci su tu za vas.

Harklinikken inovativni tretman za ponovni rast kose koristi svoj posebni Ekstrakt koji se temelji na sastojcima biljnog podrijetla i kravljeg mlijeka. Ekstrakt je prilagođen potrebama svakog klijenta, što omogućava postizanje neusporedivio dobrih rezultata na području tretmana protiv gubitka kose. Da bi se učinkovito smanjio gubitak kose, vlasište mora biti zdravo. Upravo zato cjelokupna linija proizvoda Harklinikken povoljno utječe na stvaranje i održavanje najzdravijih uvjeta vlasišta koji su mogući za promicanje učinkovitog rasta kose.

https://www.instagram.com/p/B1wQ8RwAUCx/?utm_source=ig_web_copy_link

Besplatnu online evaluaciju kose možete zakazati ovdje, a njihove proizvode možete naručiti i putem njihovog web shopa.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori