Iskoristite jedinstvenu priliku  u Optical Express za lasersko skidanje dioptrije i očne mrene
Iskoristite jedinstvenu priliku  u Optical Express za lasersko skidanje dioptrije i očne mrene

Iskoristite jedinstvenu priliku u Optical Express za lasersko skidanje dioptrije i očne mrene

Izreke poput “Oči su ogledalo duše” ili “Ljepota je u oku promatrača” čujemo dosta često. Organ očiju ističe se kao jedan od najvažnijih organa, a činjenica da se toliko često koristi i u sveopćim izrekama govori o njegovoj važnosti. Očima bilježimo sve slike koje kasnije pretvaramo u uspomene. Prvi pogled na dijete, na partnera ili partnericu, posjet novoj sredini, zalasci sunca, prekrasni krajolici. Ništa od toga ne bismo mogli memorirati u sjećanju da nemamo zdrave oči. Oči nam isto tako mogu reći puno o pojedincu i bez da ta osoba progovori jer njegova ili njezina neverbalna komunikacija koju bilježimo očima može nam otkriti puno toga, upravo to nas vraća na prijašnju izreku “Oči su ogledalo duše”.

Hrvati u prosjeku laptop i mobitel koriste više od 7 sati dnevno

No kako starimo, vid nam postaje sve lošiji, a kod mlađih generacija nerijetko se događa da se taj proces odvija puno brže nego kod prijašnjih generacija što se može pripisati prevelikoj upotrebi mobitela, kompjutera i drugih digitalnih uređaja čije dugotrajno gledanje izaziva loše posljedice za zdravlje očiju. Prema istraživanju, Hrvati u prosjeku laptop i mobitel koriste dnevno više od sedam sati pa ni ne čudi da su problemi s vidom sve učestaliji. I oči, baš kao i cijeli organizam, trebaju odmor i posebnu brigu koja uključuju barem jedan redoviti pregled godišnje osim ako pojedinac nema potrebu za češćim posjetima oftalmologu. Ako se već neko vrijeme borite s dioptrijom, ne počinjete dan bez da prvo stavite naočale ili leće, možda je nadolazeće božićno vrijeme idealno da sebi pod bor stavite najljepši mogući poklon – novi pogled.

Optical Express nudi jedinstvenu priliku za skidanje laserske dioptrije

U Optical Expressu možete ostvariti popust na lasersko skidanje dioptrije. Riječ je o jednostavnom postupku koji ovisno o stupnju potrebne korekcije može trajati od nekoliko sekundi do nekoliko minuta i tako vas u vrlo kratkom roku riješiti problema kojeg nerijetko vučete godinama, ako ne i desetljećima. Poslije zahvata ćete primijetiti poboljšanje vida, a pacijenti se već dan nakon zahvata mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima samo ovog puta bez naočala ili leća.

Kako svaki pacijent ima svoju priču, tako u Optical Expressu, vodećoj europskoj grupaciji za lasersko skidanje dioptrije, koja ove godine slavi 30 godina rada, svakom korisniku njihovih usluga pristupaju individualno te se nakon izvršenog pregleda odlučuje koja bi vrsta laserskog skidanja dioptrije bila najbolja za pacijenta, a sve s ciljem postizanja optimalnog rezultata. Optical Express koristi iDesign tehnologiju koja je  unaprijedila proces skidanja dioptrije na više načina. iDesign uzima u obzir činjenicu da je svako oko jedinstveno pa je i zahvat u potpunosti prilagođen svakom pacijentu te je 5 puta precizniji od uređaja ranijih generacija. U kombinaciji s IntraLase tehnologijom omogućava zahvat i onima koji do sad nisu bili kandidati za skidanje dioptrije, pružajući nadu kandidatima koji su ranije bili odbijeni za zahvat.

Osim popusta na lasersko skidanje dioptrije, Optical Express u božićnom periodu nudi popust i na tretman skidanje očne mrene te zamjenu očne leće. Operacijom sive mrene mijenja se prirodno zamućena leća s umjetnom lećom vrhunske kvalitete i time vid postaje čist i jasan. Ovom lećom može se korigirati dalekovidnost, kratkovidnost te dioptriju za čitanje. Radi se o vrlo jednostavnom zahvatu s visokom stopom uspješnosti.

Svjesni osjetljivosti oka, svoje povjerenje kad je u pitanju taj organ želimo povjeriti samo sigurnim i pouzdanim stručnjacima, a upravo podatak da je u Optical Expressu napravljeno više od 2,5 milijuna zahvata laserskog skidanja dioptrije govori u prilog činjenici da ćete kod njih biti prepušteni u sigurne ruke koje će vam dati potpuno novi pogled na život oko vas.

Iskoristite ovaj Božić i napravite nešto dobro za sebe i za ljepši i bistriji ulazak u 2022. godinu. Za više informacija o pogodnostima, cijenama i mogućnostima plaćanja, posjetite web stranicu Optical Express.

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori