Kako podići imunitet u manje od tjedan dana
Kako podići imunitet u manje od tjedan dana

Kako podići imunitet u manje
od tjedan dana

Zimski mjeseci, a potom i prve naznake buđenja proljeća, u naš život donose puno radosti, ali i poneki izazov. Iako u sunčanim zimskim danima možemo uživati u šetnjama kroz prirodu ili ispijati kavu na terasi, ipak trebamo voditi računa da su dani još uvijek dosta kratki, noći hladne, a vremenski uvjeti promjenjivi. Usto, u ovom smo periodu godine češće izloženi prehladama, virozama i gripi pa je važno imati dobar imunitet kako bismo ostali zdravi.

Prirodno snažan imunitet

Snažan imunološki sustav glavni je preduvjet zdravlja i normalnog funkcioniranja cijelog organizma. Za sve one kojima je imunitet već oslabljen nakon viroze ili gripe pa se osjećaju umorno i iscrpljeno, sada je pravi trenutak za podizanje imuniteta i pružanje snažne potpore tijelu.

Recept za jačanje otpornosti organizma je jednostavan – uravnotežena kombinacija zdravih životnih navika, poput dovoljno kretanja i sna, raznovrsne i nutritivno bogate prehrane te dodataka prehrani. Jedan od dodataka prehrani koji za naš organizam može učiniti jako puno u samo šest dana je Immundoc® DIREKT®.

Ovaj napitak za jačanje imuniteta prava je mala “vitaminska bomba” pa brzo i učinkovito doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Zapakiran u praktične dnevne doze koje čuvaju svježinu sastojaka, Immundoc® DIREKT® poseban je i po tome što se njegova moćna formula aktivira pritiskom gumba.

immundoc direkt

Pritisni, protresi i popij

Immundoc® DIREKT® sadrži najvišu dozu prirodnog vitamina C na tržištu i služi za brzo i prirodno dizanje imuniteta. Upotreba je jednostavna: pritisnete čep bočice, protresete da se izmiješaju tekući i čvrsti sastojci i popijete. Osim 400 mg vitamina C iz višnje Acerole, Immundoc® DIREKT® sadrži dodane vitamine C, D i E, selen i cink te rutin i vražju kandžu.

Immundoc® DIREKT® je efikasna kura kad god osjećate da vas hvata umor ili prehlada, ali i onda kada su svi oko vas bolesni pa želite preventivno podići imunitet. Preporučena doza je jedna bočica dnevno tijekom šest dana.

immundoc direkt

Moćna formula, savršen okus

Gdje god se nalazili, Immundoc® DIREKT® vam je uvijek nadohvat ruke i uvijek svježe pripremljen, odmah spreman za korištenje, ugodnog okusa i snažnog djelovanja. Odvajanjem čvrstih od tekućih komponenti formule, naš organizam dobiva najbolje od svih sastojaka, kao i svježinu i učinkovitost svake bočice u pakiranju.

Bočica Immundoc® DIREKT® u donjem dijelu sadrži tekuće sastojke: prirodni vitamin C iz ekstrakta acerole, vitamin E, selen i cink te ekstrakt vražje kandže, a u čepu čvrste sastojke: vitamin C dugog djelovanja, vitamin D i rutin. Pritiskom na gumb koji se nalazi na vrhu čepa, čvrsti sastojci se spoje s tekućima. Potrebno je još samo protresti bočicu da se sastojci pomiješaju i popiti svježe pripremljen napitak.

immundoc direkt

Prirodni sastojci za podršku imunitetu

Immundoc® DIREKT® sadrži čak 400 mg prirodnog vitamina C iz acerole jer prirodni vitamin C ima puno bolju apsorpciju u tijelu i daje brže rezultate. Acerola se smatra voćem s najvećim udjelom vitamina C i ima 20 puta više vitamina C od limuna. Rutin  je bioflavonoid koji ima antioksidativno i protuupalno djelovanje i pomaže apsorpciji vitamina C.

Ekstrakt vražje kandže ima antioksidativna svojstva i pomaže kod upala, bolova i alergija. Cink je jedan od elemenata koji je prijeko potreban za nesmetano funkcioniranje imunološkog sustava. Selen štiti naše tijelo od infekcija i oksidativnih oštećenja, a njegov adekvatan unos doprinosi očuvanju zdravlja. Zajedno čine snažnu i djelotvornu formulu koja osnažuje imunitet u samo šest dana primjene.

Immundoc® DIREKT® potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

immundoc direkt

Foto: PR

Učitati još
Zatvori