Nježan pristup i najmodernija oprema: sve za savršen osmijeh na jednom mjestu
Nježan pristup i najmodernija oprema: sve za savršen osmijeh na jednom mjestu

Nježan pristup i najmodernija oprema: sve za
savršen osmijeh na jednom mjestu

Stomatološka poliklinika iDENT posluje od 2010. godine. Više od 10 godina postojanja i nekoliko tisuća pacijenata godišnje ono je gdje sadašnji i budući pacijenti prepoznaju njihovu kvalitetu.

Vizija poliklinike iDENT prožeta je prije svega željom da svojim pacijentima osigura najbolje stomatološke usluge. Osim toga da i razvijaju iDENT polikliniku koja prednjači u vodećim svjetskim stomatološkim trendovima. Uz ljubav i predanost poslu njihova najveća motivacija su upravo pacijenti čiji je osmijeh njihova najveća potvrda uspjeha. Njegujući individualan pristup, poliklinika iDENT stekla je povjerenje mnogih pacijenata.

iDent
dr.Tamara Žaja Miličić i dr. Zoran Ivasović
iDent

iDENT Poliklinika opremljena je najmodernijom kirurškom salom. To omogućuje zahvate u sedaciji, a također je i edukacijski centar za oralno kirurške tečajeve stomatologa. Poliklinika ima sve što je potrebno za novi osmijeh na jednom mjest. Tu su specijalisti svih grana stomatologije, RTG odjel, oralni skener, ali i stručnjaci za estetiku lica. Tako mogu pružiti kompletnu uslugu u što kraćem vremenu.

U poliklinici iDENT svaki je detalj važan. Svoje usluge u potpunosti prilagođavaju svakom pacijentu ponaosob. To znači da se posebna pažnja pridaje na individualnom pristupu. Svakom slučaju pristupaju s puno pažnje, uzimajući u obzir želje i mogućnosti pacijenata. Pomoću naprednih dijagnostičkih tehnika, planiranje svakog zahvata također rade uz konzultaciju s pacijentima kako bi postigli optimalnu terapijsku metodu te zadovoljavajući krajnji rezultat. Takav pristup omogućava i da svakog pacijenta promatraju prvenstveno kao osobu koja želi unaprijediti svoje zdravlje i svoj osmijeh. To je temelj za samopouzdanje kao preduvjet za bolji privatni i profesionalni život.

iDent
dr.Tamara Žaja Miličić i dr. Zoran Ivasović

Pružite svoje povjerenje uspješnom timu stručnjaka koji će ga svojim kvalitetnim pristupom i uvažavanjem vaših potreba opravdati i zauzvrat vam dati blistav i zdrav osmijeh! Jer vaš osmijeh naša je strast.

Narudžbe za preglede i zahvate možete obaviti telefonski na 01/4572-433, emailom na info@ident.hr. Adresa iDENT poliklinike je Radnička cesta 21/I, u Zagrebu. A više informacija potražite na www.ident.hr.

iDent
dr.Tamara Žaja Miličić

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori