Gelovi za tuširanje zbog kojih će mirisati cijela vaša kupaonica

Gelovi za tuširanje zbog kojih će
mirisati cijela vaša kupaonica

Kada je riječ o kozmetičkim proizvodima, miris je vrlo važan – pogotovo ako je to nešto što svakodnevno koristimo. U tu kategoriju spadaju i gelovi za tuširanje. Svi se tuširamo najmanje jednom dnevno, a čak dva ili tri puta ako smo obavili kakav trening ili je temperatura zraka premašila sve granice normale. Međutim, vjerojatno nitko od nas nikad nije previše razmišljao o proizvodu koji koristimo za tuširanje. Postoji na stotine izbora koji nas bombardiraju u drogerijama, parfumerijama i web shopovima, a često je upravo miris gela za tuširanje ono što će nas nagnati na kupnju određenog proizvoda jer tko ne želi mirisati na slatku vaniliju i jasmin, zar ne? Odabir vašeg gela za tuširanje je važniji nego što mislite. Ipak je koža naš najveći organ. Stoga, ako brinete o svom zdravlju, trebali biste voditi brigu i o tome što nanosite na svoju kožu. Birajte mirisno, ali birajte i prirodno te isprobajte super mirisne i prirodne Durance gelove za tuširanje.

Bogati, prirodni i mirisni Durance gelovi za tuširanje

Sunčana Provansa nepresušno je vrelo inspiracije za Durance, od prvog dana. Biljke, mirisi, i boje pretočeni su u neodoljive Durance organske proizvode. S eteričnim uljima sastojaka poput limuna, đumbira i mnogih drugih njihovi gelovi za tuširanje ostavljaju vašu kožu mirisnom. S više od 95 posto sastojaka prirodnog podrijetla iz Francuske, Durance gelovi za tuširanje ne sadrže parabene i fenoksietanol.

Većina gelova za tuširanje djeluju tako da odstranjuju znoj, prljavštinu i sve druge tragove napornog dana. Međutim, oni često uklanjaju i prirodna ulja koja održavaju našu kožu mekom i hidratiziranom te djeluju kao zaštitna barijera. Upravo zato je važno odabrati sredstvo za pranje tijela koje hidratizira, odnosno ne isušuje i ne iritira kožu. Također, bilo bi preporučljivo odabrati gel za tuširanje čija formula poštuje prirodni pH vaše kože. Sve ove osobine posjeduju Durance gelovi za tuširanje. Dakle, ako niste baš zadovoljni aromom i svojstvima svog trenutnog gela za tuširanje, donosimo vam nekoliko prijedloga najmirisnijih proizvoda koje sljedeći put možete ubaciti u svoju košaricu za shopping.

Učitati još
Zatvori