Beauty entuzijastice tvrde da ovi flasteri brišu bore poput tretmana botoksom

Beauty entuzijastice tvrde da ovi flasteri
brišu bore poput tretmana botoksom

@Frownies

Bore i fine linije su dio prirodnog procesa starenja, ali uz kroničnu brigu, stres i život tijekom pandemije možda ćete primijetiti više tankih linija nego što biste željeli. Ako vaše anti-age kreme i serumi ne djeluju baš najbolje i ne donose nikakve rezultate, ali niste baš spremni za invazivni tretman poput botoxa, beauty entuzijastice diljem svijeta toplo preporučuju Frownies flastere protiv bora. Frownies za sebe kažu da su oni ‘originalni flasteri protiv bora’ namijenjeni za nošenje tijekom noći ili najmanje tri sata. Izrađene od neizbijeljenog i prirodnog papira, kao i ljepila koje je na bazi kukuruza i aktivira se u dodiru s vodom. Frownies flasteri zaglađuju, hidratiziraju i omekšavaju bore dok spavate ili dok radite od doma tijekom dana.

Frownies flasteri svakodnevno dobivaju vrlo pozitivne recenzije

@Frownies

Za razliku od botoksa koji paralizira mišić, ovi flasteri su poput kalupa za mišiće lica. Oni treniraju mišiće da ostanu glatki i ravni te ublažavaju napetost u njima. A budući da dišu, nećete se probuditi s neželjenim prištićem na licu. Sigurno ste već čuli za druge, slične proizvode na tržištu. No, za razliku od drugih brendova, Frownies flasteri koštaju samo 147 kuna za pakiranje od 144 flastera. To vam je dovoljno za minimalno dva mjeseca, ovisno o tome koliko često biste obavljali tretman i koliko veliko područje bi željeli prekriti jednim tretmanom. Unatoč iznimno pristupačnoj cijeni proizvoda, mnoge beauty entuzijastice ih koriste već godinama i zaklinju se u to da su ovi flasteri baš kao tretman botoksom.

@Frownies

Ovaj proizvod prikupio je velik broj pozitivnih recenzija. Jedna korisnica je komentirala da ovi flasteri toliko dobro djeluju da je to i pomalo jezivo. Naime, ona ima 30 godina i prilično duboke linije na čelu i između očiju. Počela je nositi Frownies flastere tijekom noći i linije su nestale do jutra. Toliko je impresionirana rezultatima da tvrdi da su zaslužili doživotnog kupca. Druga korisnica piše da zbog svojih zaista dubokih bora između očiju odlazi na tretmane botoksom posljednjih nekoliko godina. No, zbog karantene nije mogla otići na svoje uobičajene tretmane pa je naručila i isprobala Frownies flastere. Stavila ih je na lice da djeluju tijekom noći, a sutradan je izgledala kao da je bila na svom uobičajenom tretmanu.

@Frownies

Stoga, ako tražite budget friendly i nekirurško rješenje protiv starenja Frownies Anti-Wrinkle Facial Patches možete kupiti ovdje. Možete isprobati flastere za čelo i područje između obrva, a postoje i oni koji ciljaju na bore smijalice i područje oko očiju. Velike su šanse da nećete ostati razočarani.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori