Ako ste u žurbi prije posla, donosimo super frizure za svaki dan koje su gotove za tren

Ako ste u žurbi prije posla, donosimo super frizure za svaki dan koje su gotove za tren

@brittanybathgate

Svakodnevna jutarnja rutina uključuje, naravno, i pravljenje frizure, međutim nekad za to ostane toliko malo vremena da iz kuće izađemo nezadovoljne i same sebi prigovaramo što smo ujutro toliko snoozale alarm i što se nismo ustale barem 10 minuta ranije (ili manje vremena provele u odlučivanju što ćemo danas odjenuti). Kako se taj problem ne bi neprestano ponavljao, malo smo proscrollali društvenim mrežama i kod fashionistica pronašli odlične ideje koje ćemo rado kopirati u jutrima kad vrijeme nije na našoj strani, već su nam šampon za suho pranje kosa i nekoliko ukosnica najbolji saveznici na putu prema odličnoj frizuri.

Stylish i cool frizure koje su gotove u manje od pet minuta

Upravo su ukosnice i rajfovi i ove sezone must have modni detalj. Još u proljetnim danima postali su sastavni dio naših frizura, a popularnost obruča za kosu i različitih ukosnica neće se smanjivati niti u jesenskim i zimskim danima, već baš suprotno – high street trgovine u svoje su kolekcije dodale nove, divne modele, idealne i za elegantne i za svakodnevne prigode.

@annelauremais

A kad je riječ o svakodnevnim prigodama, modni dodaci za kosu su ti koji spašavaju stvar jer će i najjednostavnijoj frizuri poput repa ili punđe dati chic predznak. Ako niste ljubiteljica modnih dodataka u kosi, nećete pogriješiti ni ako se odlučite za jednostavan niski rep pri kojem nekoliko prameova ostaje na licu, kao ni ako odaberete visoku punđu koja posebno dolazi do izražaja u kombinaciji sa šiškama. Ako se odlučite za rep, bez obzira na to bio on visoki ili niski, možete ga upotpuniti najjednostavnijim gumicama za kosu, a time će on dobiti sasvim novi look te ćete u nekoliko trenutaka postići cool izgled bez prevelikog truda. U nastavku donosimo nekoliko odličnih ideja trendseterica koje mogu poslužiti kao inspiracija u užurbanim jutrima.

Preporuka

Zatvori