French bob najpoželjnija je ljetna frizura

French bob najpoželjnija je ljetna frizura

@taylorlashae

Svaka sezona donosi nam nove trendove, kako u modnom svijetu, tako i svijetu ljepote, no neki klasici prisutni su svake sezone. Jedan od takvih klasika kojih se nikako ne možemo zasitititi definitivno je bob frizura – dolazi nam u različitim dužinama, a na beauty tronu drži se već nekoliko godina i rijetko je koliko frizura toliko popularna kao bob. Nije ni čudo, s obzirom na to da pristaje gotovo svakom obliku lica, a izgleda jako cool i chic. Ove sezone, osim collarbone boba koji, kako mu i samo ime kaže, seže do ključne kosti te su ga isfurale poznate trendseterice poput Alexe Chung i Brie Larson, kao it frizura nametnuo se i jedna s francuskim predznakom, french bob.

Klasika s francuskim pomakom

Uz beauty navike oduvijek se vežu i Francuskinje jer posjeduju taj toliko poželjan je ne sais quoi, odnosno “ono nešto”, kad je riječ o ljepoti. Svaka se žena barem jednom pitala u čemu leži tajna istovremene elegancije i ležernosti koju posjeduju, osobito kad je riječ o frizurama. Tijekom zadnjih nekoliko desetaka godina, frizure poznatih francuskinja poput Brigitte Bardot, Jane Birkin i Caroline de Maigret poslužile su kao inspiracija brojnim damama u frizerskim salonima, a ista se priča ponavlja i ovog ljeta, kad u središte pozornosti dolazi french bob.

@taylorlashae

Riječ je o klasičnoj frizuri s pomakom koja izgleda nesavršeno-savršeno. Ključ ove frizure ležu upravo u razbarušenosti, a tradicionalan french bob seže do linije usana. Njegov sastavni dio su i lagani valovi i kovrče, a ovako kratak, bob je idealan za ljetne dane i visoke temperature. Može se nositi u kombinaciji sa šiškama ili bez njih, ovisno o tome kakav oblik lica imate, a jedno je sigurno – koji god stil odaberete, izgledat će istovremeno trendi i klasično. Ovakva frizura, ako ste sretnica s kvalitetnom i gustom kosom, ne zahtijeva puno brige i proizvoda za stiliziranje. Dovoljno je tek osušiti kosu na prirodan način i stilizirati vrhove kose na željeni način, a poželjno je i dodati malo ulja na vrhove.

Učitati još
Zatvori