Fenty Skin proizvodi konačno stižu u prodaju: Predstavljeni piling i balzam za usne

Fenty Skin proizvodi konačno stižu u prodaju: Predstavljeni piling i balzam za usne

fenty-skin
@fentybeauty

Nakon što je prošlog tjedna predstavila tuševe za oči i ruževe iz nove linije Fenty Beauty, Rihanna jednostavno ne staje, a sad je na red došao dugo čekani Fenty Skin! Još je početkom travnja najavljeno da će Fenty Beauty zakoračiti i u svijet njege kože, a mjesec dana kasnije – to se i događa, stiže nam Fenty Skin! Naime, na Instagram profilu kozmetičkog brenda Fenty Beauty najavljeno je da od 10. svibnja u Sephoru, Harvey Nichols i na Fentyjev web shop dolaze dva proizvoda iz preparativne linije.

Prvo piling, zatim hidratacija

Fenty Skin linija za sad sadrži samo dva proizvoda, i to za njegu usana: Pro Kiss’r Lip-Loving Scrubstick i Pro Kiss’r Luscious Lip Balm, a na Instagramu su najavili: “Pripremite se za ultimativnu njegu usana, pretvorit ćemo vas u #PROKISSR”.

fenty skin
@fentybeauty

Novosti iz Rihannine linije preparativnih proizvoda Fenty Skin najavljene su upravo njezinom fotografijom na kojoj aplicira sjajilo. Pro Kiss’r Lip-Loving Srubstick je piling koji dolazi u obliku sticka, dok Pro Kiss’r Balm dolazi u obliku sjajila sa spužvastim aplikatorom. Balzam u sebi sadrži karite i mango maslac koji su zaslužni za hidrataciju i njegu usana. Piling opisuju kao proizvod koji u sebi sadrži usitnjene sjemenke marelice, a služe za odstranjivanje mrtvih stanica kože.

Foto: Instagram (@fentybeauty)

Preporuka

Zatvori