Zavirile smo u jednu od najljepših dermatoloških poliklinika u Zagrebu

Zavirile smo u jednu od najljepših
dermatoloških poliklinika u Zagrebu

Vaša koža je prozor u vaše tijelo koji otkriva priče vašeg života. Od izbijanja akni tijekom tinejdžerskih dana preko blistavog sjaja trudnoće do sunčevih pjega u starosti. Naše godine i naše zdravlje se odražavaju na našoj koži. Koža ima najvažniju ulogu jer je prva linija obrane između našeg tijela i vanjskog svijeta. Ona nas štiti od bakterija, virusa te onečišćenja s kojima se susrećemo na radnom mjestu i kod kuće. Također, ona regulira tjelesnu temperaturu, održava ravnotežu tekućine i kontrolira gubitak vlage. Upravo zato je iznimno važno paziti na zdravlje naše kože, baš kao i na zdravlje cijelog tijela. Važnost toga znaju i stručnjaci iz Estere – najnovije zagrebačke poliklinike u kojoj ćete se osjećati kao kod kuće.

Poliklinika Estera nedavno je otvorena, a već privlači pažnju svojim interijerom

Mnogi čimbenici utječu na našu kožu. Genetika, starenje, hormoni i stanja poput dijabetesa su unutarnji čimbenici koji utječu na kožu. Na neke od njih ne možemo utjecati, ali postoji mnogo vanjskih čimbenika na koje možemo. Osim što se možemo zaštititi prilikom izlaganja suncu, zdravo se hraniti, kontrolirati razinu stresa, pobrinuti se za to da dovoljno spavamo, vježbamo, pijemo vodu i riješimo se poroka, redoviti pregledi kod vrhunskih stručnjaka su jedan od načina na koji možemo voditi računa o zdravlju kože.

U Estera poliklinici vi ste uvijek na prvom mjestu. Njihovi stručnjaci su svima dostupni kako bi nas informirali o svemu što nas zanima, čak i putem web stranice. Trude se svakog pacijenta educirati kako bi u konačnici donio najbolju odluku za svoje zdravlje. Oni slijede najnovije svjetske trendove, a misija im je pružanje usluge koja je utemeljena na znanosti i stručnosti. U skladu s tim, Estera poliklinika je opremljena vrhunskim aparatima, kao što je primjerice Ulthera. To je jedina poliklinika u Hrvatskoj u kojoj možete obaviti Ultherapy cijelog tijela koji se radi posebnim strojem koji funkcionira prema ultrazvučnoj tehnologiji.

Iza Estere stoje dvije uspješne žene i prijateljice od osnovne škole

Polikliniku su otvorile dvije prijateljice iz osnovnoškolskih dana. Ana Volk, poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom u hotelijerstvu i zdravstvu te glavna liječnica Maja Kolić, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije, s dugogodišnjim kliničkim iskustvom. Iza Estere stoji hrabra priča o prijateljstvu i ideji otvaranja poliklinike koja će raditi prema visokim standardima. Tako, primjerice, Ultherapy nekiruršku metodu smiju koristiti samo za to educirani liječnici, kao što je Maja Kolić. Pored toga, bave se brojnim problemima iz Opće i estetske dermatologije.

Tako kod njih, između ostaloga, možete obaviti dermatoskopski pregled madeža, digitalnu dermatoskopiju, krioterapiju, elektrokauterizaciju, venerološki pregled te sklerozaciju manjih vena i venektaziju. Svaki tretman se sastoji od pregleda, uzimanja uzorka i analize [ako je potrebno], određivanja i kombiniranja terapije, te praćenje stanja kroz kontrole. Svojoj koži možete vratiti sjaj i uz minimalno invazivne zahvate u poliklinici Estera. 

U Esteri se pacijenti osjećaju sigurno i dobrodošlo te na jednom mjestu mogu tražiti savjete vezane uz sve dermatološke probleme koji ih muče. Dermatološki stručnjaci su tu da svakome pomognu riješiti problem koji njihova koža može imati. Također, tu su da nam pomognu poboljšati njezin izgled, kako bi zablistala od zdravlja. Ono što je najljepše je to što je Estera dermatološka poliklinika za cijelu obitelj u kojoj ćete bez čekanja dobiti dijagnostiku i analizu stanja vaše kože, uz uslugu, ambijent i doživljaj kao u hotelu s pet zvjezdica.

Sve što vas zanima vezano uz vašu kožu i tijelo, a niste znali gdje tražiti odgovore, možete izravno pitati tim Poliklinike Estera, putem njihove web stranice na linku. Isto tako, kako biste ostali u toku s novostima i aktualnostima poliklinike, možete zapratiti njihov Instagram profil.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori