Što se s kožom događa noću i zašto je noćna krema toliko bitna u beauty rutini?

Što se s kožom događa noću i zašto je noćna krema toliko bitna u beauty rutini?

@esteelauder

U svakodnevnom razgovoru često možemo čuti kako je bitno odraditi beauty sleep kako bismo se probudili svježi, no da bi noćna “čarolija” bila potpuna, potrebni su nam mali saveznici s polica u kupaonici koji se brinu da koža u noćnim satima dobije sve što joj je potrebno, a to su noćne kreme. Nakon pravilnog i dubinskog čišćenja lica, nužno je koži pružiti dodatnu njegu koja se razlikuje od one dnevne, jer dok dnevne kreme koži pružaju potrebnu hidrataciju i štite je od štetnih učinaka iz okoliša, noćne kreme pospješuju prirodnu regeneraciju kože koja se događa upravo za vrijeme spavanja.

Dok mi spavamo, naša se koža aktivno obnavlja

Nismo bez razloga naveli da je, dok spavamo, koža najaktivnija. Točnije, između 23 i 2 sata ujutro događa se prirodni proces obnove kože i ubrzava se proces stvaranja i diobe stanica kako bi se sanirala oštećenja nastala na koži tijekom dana. Upravo su noćne kreme saveznici koji potpomažu regeneraciju kože i ujutro kad se probudite, već na prvi pogled čine razliku. Stoga, jednaku pažnju koju dajete odabiru dnevne kreme, treba posvetiti i potrazi za bogato koncentriranom noćnom kremom, a mnogi će svog favorita pronaći u novitetu s potpisom brenda Estée Lauder.

@estee_lauder_es


Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative noćna krema put je do svježeg i odmornog izgleda

Popularni kozmetički brend Estée Lauder predstavio je Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Cream, kremu koja se može pohvaliti bogatom teksturom, idealnom za noćnu beauty rutinu, koja hrani i njeguje kožu. Budući da se u noćnim satima događa bitan proces regeneracije kože koji omogućuje da se ujutro probudimo svježe i odmorne kože, formula u ovoj kremi usavršena je tako da pomaže prirodnim procesima obnove u našem organizmu.

Revitalizing Supreme+ Night noćna krema osmišljena je na način da podupire obnovu stanica, a rezultat je jutarnji wow efekt kad se pogledamo u ogledalo – blistava i zaglađena koža.

Budući da koža noću gubi veću količinu vlage nego tijekom dana, Revitalizing Supreme+ Night pomaže zadržati vlagu u koži jer sadrži dvostruko veću količinu hijaluronske kiseline. Nakon redovite uporabe, koža postaje čvršća i zaglađenija, a istovremeno se smanjuje vidljivost sitnih linija i bora na licu, što znači da je i odličan anti-age saveznik u borbi protiv znakova starenja na koži.

Posebnost kojom se krema može pohvaliti je RevitakeyTM tehnologija koja sadrži dvostruko veću količinu moringe. Ako još uvijek niste dovoljno upoznati s tom biljkom, koja se odmilja naziva i “drvo života”, nakon uporabe Estée Lauder kreme, zasigurno će se pronaći među vašim omiljenim sastojcima jer je riječ o superfood namirnici koja je iznimno nutritivno bogata, a njezino lišće ima antibakterijsko djelovanje pa se koristi i za čišćenje i za dezinfekciju kože.

Svjež i odmoran izgled te mekana, blistava i zaglađena koža u jutarnjim satima svima je želja, no za nju nije dovoljan tek beauty sleep, već je koži nužno osigurati i pravilnu njegu. Takva njega najbolje se postiže noćnom kremom kao što je Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative koja će koži pomoći u procesu obnove, a ona će joj to vratiti svojim sjajnim izgledom.

Kremu možete nabaviti u Anabella, Douglas i Müller parfumerijama.

Foto: Instagram, Estée Lauder

Učitati još
Zatvori