Dupe Beauty: Svakih 12 sekundi proda se jedan Tarte korektor, ali i on ima povoljnijeg duplića

Dupe Beauty: Svakih 12 sekundi proda se jedan Tarte korektor, ali i on ima povoljnijeg duplića

https://www.instagram.com/p/ByTAHJthLZ7/

Bilo da ga upotrebljavate za skrivanje tamnih krugova oko očiju, mrlja i ožiljaka od akni ili ga upotrebljavate samo tijekom onih lijenih dana kad biste htjele ujednačiti ten, a niste raspoloženje za full make up, uvijek postoji mjesto u vašoj kozmetičkoj torbici za dobar korektor. Međutim, često oni korektori o čijim magičnim svojstvima najčešće slušamo, malo teže padaju našem novčaniku. Srećom, postoje brojni korektori koji djeluju jednako dobro, nude njegu kože i pružaju jednak osjećaj luksuza po prihvatljivijim cijenama koje nam omogućuju da nešto i uštedimo.

U tu kategoriju ne spadaju samo drogerijski brendovi nego i brendovi koji se izravno obraćaju potrošačima online, te mnogi web shopovi koji nude neke uistinu impresivne formule. Svi vole luksuzne proizvode, ali moramo priznati da je osjećaj zadovoljstva kad nađemo jednako dobar dupe jednostavno neprocjenjiv.

Tarte Shape Tape korektor

Tarte Shape Tape već je nekoliko godina najdraži korektor mnogih ljubiteljica make upa. Ovaj legendarni korektor se u svijetu proda svakih 12 sekundi pa se uistinu može zaključiti da je to jedan od onih proizvoda bez kojeg mnogi ne mogu zamisliti svoj život. Njegova veganska formula s potpunim prekrivanjem kreirana je takozvanom tape tehnologijom koja koži trenutno daje čvršći i podignutiji izgled.

Uz to, ovaj korektor hrani osjetljivo područje oko očiju zahvaljujući sjemenkama manga i shea maslacu. Njegov puni naziv je Double Duty Beauty Shape Tape Contour Concealer, što vam daje dobar uvid u to što vam ovaj korektor obećava. Naime, ovaj proizvod možete koristiti kao korektor, ali i za konturiranje. Dostupan je u 14 dugotrajnih nijansi koje će vam zasigurno pomoći u postizanju besprijekornog izgleda. Međutim, cijena ovog korektora nije toliko idealna, kao i kod mnogih drugih kozmetičkih proizvoda, stoga biste za njega morali izdvojiti 27 dolara, ne računajući trošak dostave. To nažalost nije najbolja vijest, ali postoji rješenje, točnije, postoji dupe.

Makeup Revolution korektor

Osim njegove nevjerojatno velike ponude nijansi, njih čak 50, Makeup Revolution Conceal & Define Concealer je odličan proizvod zbog svog tajnog sastojka – niacinamida. Njegova protuupalna svojstva čine ga savršenom formulom za skrivanje prištića, posebno onih kojima dobro dođe malo dodatnog smirivanja. Ima laganu formulu, ali bez obzira na to nudi potpuno prekrivanje za bolje skrivanje mrlja i tamnih krugova oko očiju. Ovaj korektor ima mat finiš koji neće naglasiti one fine linije i pore. Također, može se koristiti za konturiranje i dodavanje definicije vašem licu, baš kao i Tarte Shape Tape.

Sva njegova svojstva čine ga ravnopravnim “originalu”, ako ne i boljim s obzirom na njegove karakteristike, ali i cijenu. Naime, Make Up Revolution korektor dostupan je po povoljnoj cijeni od samo 7 dolara, što ga čini čak 20 dolara jeftinijim od Tarte Shape Tape korektora. Uz to, on je veganski i cruelty free proizvod.
Nadamo se da smo ovime i vama uljepšali nedjelju jer mi smo svoje narudžbe već obavile.

Foto: Instagram, Tarte, Makeup Revolution

Učitati još
Zatvori