Dupe beauty: Kylie Cosmetics ruž savršene nijanse terakote postoji i u pristupačnijoj verziji

Dupe beauty: Kylie Cosmetics ruž savršene nijanse terakote postoji i u pristupačnijoj verziji

https://www.instagram.com/p/B9MxhrhhIUG/?utm_source=ig_web_copy_link

Svi vole luksuzne kozmetičke proizvode, ali ponekad nam budžet jednostavno ne dozvoljava kupovinu skupih sjenila, ruževa, krema i pudera. Pogotovo ako imate druge troškove o kojima treba voditi računa, skupi make up proizvodi jednostavno nisu opcija. Sva sreća što postoje odlične zamjene za sve takve proizvode, zar ne? Među njima ima velik broj šokantno dobrih primjeraka koji teksturom, bojom i efektom daju skoro identičan look kao njihove ‘skuplje verzije’, a sve to za puno manje novca. Postavlja se samo jedno pitanje: Koji od tih dupe proizvoda su zaista zavrijedili biti na dobrom glasu?

Ako ste u potrazi za savršenim ružem u nijansi terakote ili cigle, donosimo vam svoja dva favorita – u skupljoj i jeftinijoj varijanti. Oba ruža imaju nevjerojatnu formulu, lako se nanose i ne isušuju vaše usne, a ona povoljnija opcija vam može uštedjeti čak 11 dolara.

Kylie Cosmetics vs. e.l.f.

Sigurno ste čuli za Kylie Cosmetics mat tekuće ruževe za usne koji imaju pigmente visokog intenziteta za trenutačno istaknute mat usne. Ovi izuzetno dugotrajni ruževi za usne sadrže hidratantne sastojke za ugodan, umirujući i svilenkasti osjećaj koji vam ne isušuje usne. U nijansi br. 22 vaše usne poprimaju savršenu, bezvremensku boju terakote koja pristaje svakom tenu. Ovaj ruž vas sigurno ne bi ostavio razočaranima, ali njegova cijena bi mogla biti minus jer 17 dolara definitivno nije povoljno za samo još jedan ruž u nizu svih onih koje već imamo u svojim make up torbicama. K tome bi i dostava tog ruža koštala jedno pravo malo bogatstvo, ali srećom za sve postoji rješenje.

Dobra vijest je ta da možete postići isti efekt uz Modern Metals tekući mat ruž brenda e.l.f., koji je također opisan kao onda savršena nijansa terakote. Aplikator je tanak i mekan, stoga omogućava lijepo i ravnomjerno nanošenje u samo jednom potezu. Ovaj tekući mat ruž za usne postiže dugotrajan, prekrasan mat finiš s metallic efektom. Formula je obogaćena vitaminom E koji njeguje vaše usne. Ovaj Modern Metals ruž, inspiriran New Orleansom, je savršen make up dupe za Kylie Cosmetics tekući mat ruž sa svojom cijenom od 6 dolara.

Foto: Kylie Cosmetics, e.l.f., Instagram

Učitati još
Zatvori