Najljepši ruževi do 90 kuna kao savršen izbor za ljetne dane

Najljepši ruževi do 90 kuna kao
savršen izbor za ljetne dane

@harperandharley

Bez obzira na to šminkate li se svaki dan ili ste pobornica no make up looka, u kozmetičkoj torbici zasigurno imate barem jedan ruž jer je on odličan saveznik koji će izvrsno zaokružiti i najjednostavniju jednostavnu kombinaciju. Crveni ruž nametnuo se kao vječan klasik u ženskoj make up rutini koji jednako dobro izgleda u dnevnim izdanjima, kao i u večernjim kad je potrebna dodatna doza elegancije.

Jarke boje savršeno pašu uz preplanuli ten

Ljeti na njegovo mjesto dolaze koraljni i narančasti ruževi, a odvažnije se dame mogu odlučiti i za ruž boje fuksije koji će savršeno odgovarati uz preplanuli ten. Ako niste ljubiteljica upečatljivih i jarkih boja, onda su nude ruževi i oni boje mesa odličan izbor, osobito za svakodnevne kombinacije.

@harperandharley

Da bi ruž na usnama izgledao dobro, uistinu nije potrebno izdvojiti vrtoglavo visok iznos, a to dokazuju i drogerijski ruževi koje smo izdvojili iz ponude, a definitivno bi svoje mjesto trebali pronaći u kozmetičkoj torbici. Kako bi zablistali u punom sjaju, vrlo je bitno da usne redovito održavate: ne zaboravite na piling usana kako bi se uklonile mrtve stanice i suhi dijelovi kože, a svaki dan ih hidratizirajte balzamom za usne.

Učitati još
Zatvori