Instagram profil na kojem se možete educirati o zdravlju kože
Instagram profil na kojem se možete educirati o zdravlju kože

Instagram profil na kojem se možete
educirati o zdravlju kože

Cilj kampanje DA zdravlju kože koju pokreće DermaCare centar jest osvijestiti važnost pravilne i redovite njege, koja je temelj zdrave, blistave i mladolike kože. Stanje naše kože mijenja se tijekom života, iz dana u dan, zato je i pristup njezi nužno personalizirati, što u DermaCareu činimo od samog osnutka.

Od prvih nepravilnosti tena u pubertetu do promjena koje nosi zrela dob, želja je ista. Njegovana i zdrava koža. DermaCare je mjesto edukacije, ali i ‘realizacije’ zdrave kože. A upravo iz zdravlja kože proizlazi i njezina ljepota.

Jedinstven koncept

Zdravlje kože počiva na nama, ali i na stručnosti našega tima. Pomno odabranim skincare brendovima koji njeguju zdravlje kože iznutra i izvana želimo postati i ostati prepoznatljivo odredište svih koji traže vrhunsku uslugu i vidljive rezultate.

„Uspjeh temeljimo na jedinstvenom konceptu prodajnog i tretmanskog prostora, a prije svega na stručnosti naših terapeuta koji prepoznaju specifična stanja kože i stvaraju poseban program njege za svakoga“, kazala je direktorica DermaCarea Jelena Batić.

Na svojoj koži iskusili su to i DermaCare ambasadori – Jelena Veljača, Marijana Mikulić, Robert Sever, Vedrana Ilić, Lidija Lešić, Anita Dujić, Damir Kedžo i Martina Matušin – koji su zajedno s nama odlučili reći: DA zdravlju kože.

Poticanje na promjene

“DA nije samo potvrdna riječ i odgovor na pitanje želimo li zdravu kožu. DA je i poruka! DermaCare je više od mjesta koje nudi kozmetičke proizvode i tretmane. To je tim stručnjaka koji savjetuje, educira, inspirira“, ističe nam voditeljica marketinga Ana Pia Matijaš.

Svoje klijente potičemo na promjene u svakodnevnim navikama, od beauty rutine do važnosti suplementacije, uz koju su rezultati njege vidljivi i dugotrajni.

SrijeDA je dan kad na službenom instagram profilu @DermaCare_hrvatska razgovaramo o koži s našim terapeutima i dajemo savjete vjernim pratiteljima kako bismo odgovorili na sve nedoumice, razbijali mitove i stvarali trendove.

DA zdravlju kože govori se načinom življenja, a ponajprije znanjem. Iz znanja proizlaze svakodnevni koraci kojima se stiže do cilja – zdrave kože.

FOTO: PR, Profimedia

Učitati još
Zatvori