Baš sve za kvalitetnu brigu o zdravlju pronaći ćete na jednom mjestu

Baš sve za kvalitetnu brigu o zdravlju
pronaći ćete na jednom mjestu

Nitko od nas ne voli razmišljati o bolestima, liječničkim pregledima i zahvatima, ali svi se ponekad nađemo u situaciji u kojoj nam je potreban posjet liječniku ili zdravstvenoj ustanovi. Tada želimo brz pregled, savjet ili zahvat stručnjaka kojima vjerujemo. Upravo takvu uslugu svi građani mogu naći u Croatia poliklinikama, u kojima se vrhunski stručnjaci potpuno posvećuju pacijentu i koristeći se najsuvremenijom tehnologijom u kratkom roku pružaju najbolju moguću zdravstvenu skrb.

‘’U Croatia poliklinikama vjerujemo kako svaki pacijent zaslužuje maksimalnu posvećenost, stoga im pristupamo individualno i gradimo odnos zasnovan na povjerenju. Naši stručnjaci kontinuirano unaprjeđuju svoje znanje stručnim usavršavanjima kako bismo pratili najnovije zdravstvene trendove, a koristimo se i najmodernijom tehnologijom koja omogućuje bržu i precizniju dijagnostiku, te zahvate od kojih se pacijenti oporavljaju brzo i bezbolno. Svi su građani dobrodošli i njihovo je zdravlje u Croatia poliklinikama u dobrim rukama.’’ – poručuje ravnateljica Croatia Poliklinike dr. med. Tatjana Kujundžić, spec. pedijatar.

Suvremene tehnologije i vrhunsko osoblje

Poliklinike Croatia nalaze se u Zagrebu, Splitu, Koprivnici i Puli, a uskoro i u Rijeci. Njihova vrata otvorena su svim građanima koji na jednome mjestu mogu obaviti sve zdravstvene specijalističke preglede. Građanima su tako dostupne vrhunske liječničke usluge i najsuvremeniji uređaji iz područja ginekologije, oftalmologije, interne medicine, dermatologije, venerologije, neurologije, radiologije, urologije i nutricionizma. U Croatia poliklinikama provode se i fizikalna terapija i rehabilitacija, ali i mali kirurški zahvati te gastroskopija i endoskopija.

Preciznu i pouzdanu dijagnostiku osigurava najmodernija tehnologija, kao što je uređaj za magnetsku rezonancu snage 3 Tesla u zagrebačkoj Croatia poliklinici. Taj je magnet snažniji od prosjeka MR uređaja u Hrvatskoj, a njegova snaga omogućuje da se pregled obavi brže uz kvalitetniju sliku koja može dijagnosticirati bolesti cijelog tijela. Magnet u zagrebačkoj Croatia poliklinici širi je od prosjeka takvih uređaja, što znači da je cijeli pregled znatno ugodniji za pacijenta. Magnetska rezonancija može se obaviti i u pulskoj poliklinici u kojoj uređaj snage 1,5 Tesle osigurava brz, pouzdan i ugodan pregled.

Novi madeži ili promjene na postojećima upozoravaju na različite bolesti koje prijete našoj koži, poput zloćudnog raka kože melanoma. Pravoremena dijagnostika ključ je pri izlječenju, za što se u Croatia poliklinici koristi digitalni dermatoskop FotoFinder ATBM, koji omogućuje snimanje kože iz svih kutova i zapis se pohranjuje u obliku videomaterijala i fotomaterijala, a svaki se madež može uvećati 20 do 140 puta. Ta revolucionarna metoda omogućuje rano otkrivanje melanoma i detaljno praćenje pacijentova stanja, a uspoređivanje velikog broja snimaka osigurava mogućnost pravodobnog uočavanja promjena.

Različite promjene na koži također se u Croatia poliklinici tretiraju naprednom tehnologijom –- laserom LUMENIS M22. Takav multitehnološki sistem omogućuje tri različite metode tretmana koji bezbolno i brzo uklanjanju neželjene promjene: IPL za dlačice, laser Multi-Spot Nd:YAG za kapilare i hemangiome te laser ResurFX-Erbium za bore, ožiljke, strije i hiperpigmentacije.

Bolest je najbolje otkriti prije mogućnosti da se razvije u opasnu prijetnju zdravlju, za što su ključni redoviti i cjeloviti sistematski pregledi koji su najbolje jamstvo prevencije bolesti. Poliklinike Croatia prepoznate su kao vrhunske specijalizirane ustanove u kojima se sistematski pregledi mogu obaviti u svega nekoliko sati, a dobivene rezultate odmah protumači liječnik specijalist. Prevencija je najbolje rješenje za očuvanje zdravlja, a ako se bolest otkrije, u Croatia poliklinici brzo i stručno pristupa se liječenju i potrebnim zahvatima.

Više od tisuću na vrijeme dijagnosticiranih bolesti tijekom godina potvrda je kvalitete usluge koja je dostupna u Croatia poliklinikama. Pridružite se više od sto tisuća pacijenata koji su iskazali povjerenje ovoj zdravstvenoj ustanovi i u Croatia poliklinici osigurajte sebi najbolju moguću zdravstvenu skrb. Više informacija pronađite na službenoj web stranici.

Foto: Croatia poliklinike

Učitati još
Zatvori