Peel-off maske s ugljenom koje pomažu u borbi protiv mitesera

Peel-off maske s ugljenom koje pomažu
u borbi protiv mitesera

Objavu dijeli boscia (@boscia)

Trend anti-pollution kozmetike, u prvi plan istaknuo je aktivni ugljen kao jedan od trenutno najcjenjenijih sastojaka u proizvodima za njegu kože. Ugljen je beauty scena brzo prigrlila, jer ima sposobnost izvlačenja toksina i prljavštine iz kože, koji bi nataloženi inače rezultirali pojavom akni i mitesera. Kada se u ovu kombinaciju s ugljenom dodaju i trenutno vrlo popularne peel-off maske, dobivate kozmetički proizvod s čijim ćete korištenjem biti vrlo zadovoljni.

Crna peel-off maska za čišći ten

Crne peel-off maske s ugljenom često se reklamira kao čudotvorne, no također već neko vrijeme polariziraju beauty publiku. Neke žene njima su zbilja zadovoljne, a neke ne baš i ne vide rezultate, dok se istovremeno spekulira o tome jesu li uopće sigurne za kožu. One koje smo sami isprobali, možemo vam reći, doista su se pokazale sjajnima, poput Baleine peel-off maske koja se na našem tržištu prvo pojavila u obliku malih paketića s proizvodom, da bi nakon toga stigla i mnogo isplativija tuba s maskom.

Objavu dijeli boscia (@boscia)

Ako se koriste pravilno, ove maske pomoći će vam u borbi s miteserima, a nakon što ih skinete, odnosno ogulite skorenu masku s lica, primijetit ćete i malene čepiće mitesera koje je maska uspjela povući sa sobom. Crne maske nekih brendova imaju i dodatne benefite – čine kožu svijetlom, svježom i odmornom.

Kako postići optimalne rezultate?

Dosta se priča o sigurnosti ovih maski i dvoji o tome može li ju koristiti osjetljiva koža. Naš savjet je da se prije svega informirate na internetu o tome kakva je koja maska, što se nalazi u sastojcima ili kakve su recenzije drugih žena. Na taj ćete način u mnoštvu proizvoda sigurno pronaći za sebe optimalnu crnu masku. Kako bi ona bila doista efektivna u tih 15 ili 20 minuta, koliko se najčešće drži na licu (dok se ne skori), potrebno je stvoriti par preduvjeta.

Objavu dijeli boscia (@boscia)

Trebalo bi dobro očistiti lice i zatim vrućim ručnikom ili nekom drugom metodom otvoriti pore. Dok su još otvorene, nanosi se maska i ostavlja na licu da djeluje, a kada ju skinete, sigurno ćete primijetiti kako su s njome otišli i mali žuti čepići koji su zatvarali pore na područjima kao što su čelo, nos ili brada. Obavezno nakon maske, koja je sklona tome da isuši kožu, nanesite dobar hidratantni proizvod kako biste umirili iritirani ten. Nekoliko maski koje su trenutno popularne, a mogli biste ih isprobati, donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori