Celebrityji obožavaju ovaj niche proizvod za njegu kože koja je pod stresom

Celebrityji obožavaju ovaj niche proizvod za
njegu kože koja je pod stresom

https://www.instagram.com/p/B8jn-1VB6Dq/?utm_source=ig_web_copy_link

Postoje bezvremenski beauty trendovi, viralni, najnoviji i niche beauty trendovi, a jedan primjer ove posljednje kategorije je uključivanje filtrirane puževe sluzi, koja se naziva pužev mucin, u beauty rutinu. To je trend koji nije prošao nezapaženo ni od strane brojnih celebova koji svakodnevno gledaju kako unaprijediti svoju rutinu za njegu kože. Jedna od najvećih obožavateljica ovog sastojka je Emily Ratajkowski, koja je na Instagramu podijelila sa svojim followerima i to koji je njezin omiljeni proizvod od puževe sluzi, a možete ga nabaviti i kod nas.

Cosrx Advanced Snail esencija za lice

Proizvod od puževe sluzi koji je Emily izdvojila kao iznimno dobar u njezi kože koja je pod stresom je od brenda Cosrx. Radi se o korejskom beauty brendu, koji sadrži niz formula koje sadrže puževu sluz. Posebno se istaknuo Advanced Snail 96 Mucin Power Essence koji je osmišljen za korištenje nakon čišćenja lica kako bi se nadoknadila razina vlage i umirila koža.

Mucin je bogat hijaluronskom kiselinom, bakrenim peptidima i antimikrobnim svojstvima. Sjajan je sastojak za svaki tip kože kojem je potrebno smirivanje. Bilo da su u pitanju akne, rozaceja ili vam je koža jednostavno suha i dehidrirana mucin će vam pomoći. Odličan je i kod ubrzavanja zacjeljivanja rana. On istovremeno štiti kožu od okoliša i umiruje područja kojima je to potrebno.

Pužev mucin se često nalazi u formulama korejskih proizvoda za njegu kože. On nema miris i ne ostavlja sluzav osjećaj na koži. Važno je istaknuti i to da se ne nanosi nikakva šteta puževima tijekom postupka prikupljanja sluzi. Oni se, u trajanju od otprilike pola sata, u mraku kreću po mreži koja hvata mucin. Osim blagotvorne esencije, Cosrx u svojoj ponudi ima i hidratantnu kremu Advanced Snail 92 All In One Cream. Ona isto tako sadrži puževu sluz, pa ako su vam draži proizvodi u obliku kreme, možete isprobati i ovaj.

Foto: Beauty Garden, Instagram

Učitati još
Zatvori