Citrusni parfemi uz koje će vam uspomene na ljeto trajati još dugo

Citrusni parfemi uz koje će vam uspomene
na ljeto trajati još dugo

Svježi i cvjetni mirisi su klasici kojima teško odolijevamo u bilo koje doba godine. No, za dodatnu dozu osvježenja, ljeti se posebno ističu citrusni parfemi. Citrusne note su svestrane i raznolike. One svaki parfem mogu učiniti puno svježijim – od nježnih cvjetnih do spicy, pa čak i zemljanih mirisa, citrusne note im daju poseban štih. U kojoj god kombinaciji dolazili, u razigranoj mirisnoj citrusnoj obitelji postoji nešto što nas trenutno podsjeća na odmor. Tako da, dok ne dođe vrijeme za idući godišnji odmor, dane možete kratiti uz citrusne mirise koji će vam barem misli prenijeti na neko ljepše mjesto.

Citrusni parfemi podižu raspoloženje i smanjuju razinu stresa

Vruća ljeta znače zamorne, zagušljive dane tijekom kojih naša osjetila zaista žude za rashlađujućim i energizirajućim naletom svježine. Citrusni parfemi, s notama agruma poput limuna, limete, bergamota, mandarine, naranče i grejpa, čine idealne mirise za ovu sezonu. Ako i kod vas znojna ljeta bude želju za parfemom koji će vam pomoći da se osjećate čisto i osvježeno, citrusni parfemi su najbolji izbor. Osim što su prefini, smatra se da oni podižu raspoloženje i smanjuju osjećaj stresa.

Bez obzira na to kakav miris obično preferirate, donosimo vam neke od živahnih i energičnih parfema koji sadrže najmirisnije citrusne note. Oni su odlični za vruće ljetne dane, pogotovo ako vam je potrebno dodatno razbuđivanje prije nego što popijete onu drugu šalicu kave.

Dolce & Gabbana citrusni parfemi
Dolce & Gabbana Light Blue
Heretic citrusni parfemi
Heretic Dirty Lemon Eau De Parfum
Giorgio Armani citrusni parfemi
Giorgio Armani Acqua di Gioia
Chantecaille citrusni parfemi
Chantecaille Vetyver Parfums Pour Femme
Calvin Klein citrusni parfemi
Calvin Klein One Summer
fresh citrusni parfemi
Fresh Citron de Vigne
Jo Malone citrusni parfemi
Jo Malone London Lime Basil & Mandarin Cologne
Maison Francis Kurkdjian citrusni parfemi
Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis Forte
Tom Ford citrusni parfemi
Tom Ford Costa Azzurra 

Foto: Instagram, Niche Beauty, Douglas, Nordstrom, Net-a-porter, Fabuspot, Lijepa.hr

Preporuka

Zatvori