Cijenom pristupačni proizvodi za njegu koje preporučuju i dermatolozi

Cijenom pristupačni proizvodi za njegu
koje preporučuju i dermatolozi

@eauthermaleavenepoland

Pronaći dobru i učinkovitu njegu kože nije nimalo lak zadatak. U procesu pronalaska, isprobat ćemo cijelo more kozmetičkih proizvoda i zapravo na vlastitoj koži iskusiti koji funkcioniraju, koji ne, a koje od njih bi bilo najbolje zaobići u širokom luku jer je koža na njih primjerice loše reagirala. Ako ste u nedoumici, ako za svoju kožu želite samo najbolje i ako ste općenito osjetljivi tip koji lako reagira, vrijeme je da iz kozmetike izbacite neke sastojke koji potenciraju reakciju.

Odličnu preporuku proizvoda mogu dati dermatolozi, koji znaju kako je kozmetika lišena raznih umjetnih tvari i kemikalija ujedno i najbolja za kožu. Osjetljivi i reaktivni tipovi kože možda će najviše sreće imati u ljekarnama, gdje se mogu pronaći i nabaviti ljekarnički brendovi s područja dermokozmetike. Oni najčešće imaju najveći broj preporuka dermatologa, a primjera radi samo La Roche-Posay predstavlja marku koju preporučuje više od 25.000 dermatologa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bioderma Ireland ?? (@biodermaie)

Izdvojiti favorite iz njegove ponude nikad nije lak zadatak, no u ovom slučaju u prvi bismo plan istaknuli univerzalno prihvaćeni Cicaplast Repairing Lip Balm, kao i bezvremensku La Roche-Posay termalnu vodu koju volimo koristiti i zimi. Još jedan pravi ljekarnički i od dermatologa odobren klasik je Biodermina micelarna voda i nakon što smo isprobali brojne druge, uvijek se volimo vratiti upravo njoj. Među balzamima za usne kultni proizvod je i Burt’s Bees balzam s pčelinjim voskom, a među kozmetičkim proizvodima za cijelu obitelj najviše se preporuča Cold Cream iz Avenea, koja je bogata prirodnim uljima i njeguje suhu osjetljivu kožu cijele obitelji. Još neke favorite preporučene od strane dermatologa donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Burt’s Bees, Vichy, La Roche-Posay, The Ordinary, Avene

Učitati još
Zatvori