Omiljeni američki ljekarnički brend ima odlične proizvode za osjetljivu kožu

Omiljeni američki ljekarnički brend ima
odlične proizvode za osjetljivu kožu

https://www.instagram.com/p/CBAUmWhptBh/?utm_source=ig_web_copy_link

Svakodnevno čišćenje, njega i hidratacija kože, jedan su od prvih uvjeta zdravog i lijepog tena. Zbog toga je za postizanje vidljivih i željenih rezultata potrebno više vremena posvetiti odabiru odgovarajućih proizvoda koji će ojačati i zaštititi vašu kožu i osigurati vam zdrav i njegovan izgled.

Više od 70 godina iskustva u dermatologiji pridonijelo je stvaranju formulacije Cetaphil i linije proizvoda za čišćenje i hidrataciju kože s učinkovitom, ali i blagom formulom prikladnom za sve tipove osjetljive kože. Nakon samo dva koraka dnevne Cetaphil rutine, nježnog čišćenja i hidratacije, vaša će vam koža biti zahvalna.

Korak 1: Cetaphil losion za nježno čišćenje

Losion blage formulacije bez sapuna za nježno čišćenje svih tipova kože uklanja nečistoće, a pritom ne isušuje kožu. Uz to, on ne skida zaštitni sloj i ne narušava prirodnu PH ravnotežu kože. Namijenjen je čišćenju kože i uklanjanju šminke, a dovoljno je blag, čak i za najosjetljiviju kožu beba. To ga čini idealnim proizvodom za cijelu obitelj.

U regionalnoj Cetaphil kampanji, #CetaphilRoutine, ovaj je proizvod dobio glavnu ulogu u prakticiranju face yoge. Imale su ga priliku isprobati neke od najpoznatijih influencerica s naših područja.

Korak 2: Cetaphil losion za 24 h intenzivne hidratacije

Nakon temeljitog čišćenja, kožu je potrebno nahraniti, a Cetaphil losion za 24h intenzivne hidratacije brzo je upijajuća formula koja osigurava dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju za mekanu i glatku kožu. Sadrži patentirani hidratantni kompleks koji njeguje suhu kožu  jedinstvenom kombinacijom pet ključnih hidratantnih sastojaka. Osim što je namijenjen za upotrebu na cijelom tijelu, uključujući i lice, dugotrajan je i prikladan za suhu i zahtjevnu kožu. Trenutno obnavlja kožu ostavljajući je mekanom i glatkom 24 sata.

Svi proizvodi iz linije Cetaphil hipoalergeni su i klinički ispitani, što osigurava sigurno korištenje proizvoda uz dugotrajnu hidrataciju u svako doba dana i u svim vremenskim uvjetima, a dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Više informacija potražite na linku.

Cetaphil losion za 24 h intenzivne hidratacije, 220 ml – 107,77 kn
Cetaphil losion za nježno čišćenje svih tipova kože, 460 ml – 77,76 kn

Foto: PR

Učitati još
Zatvori