Ova CCC krema savršena je za petminutnu kućnu make up rutinu

Ova CCC krema savršena je za
petminutnu kućnu make up rutinu

https://www.instagram.com/p/BnhOZbBndUw/?utm_source=ig_web_copy_link

Tijekom izolacije svi imamo svoju verziju “lijenog” make upa. Bilo da želite samo prekriti ružičaste mrlje, naglasiti obrve ili nanijeti malo maskare i balzama za usne, svi imamo svoje kriterije i kritična područja. Ovih dana vjerojatno ne trošite više od pet minuta na šminkanje, što je u potpunosti razumljivo, ipak ste kod kuće. Kolege su vas vjerojatno već više puta vidjeli bez šminke, a ionako ne vidite mnoge druge ljude licem u lice tijekom socijalnog distanciranja.

Međutim, neke dane možda ipak poželite izgledati i osjećati se malo budnijima. U tom slučaju vam može poslužiti CCC krema za korekciju boje koja se lako nanosi i izgleda besprijekorno bez obzira na to koliko truda uložite u nanošenje. Cle Cosmetics CCC krema mogla bi u tom slučaju postati vaš go-to proizvod tijekom izolacije.

CCC krema koja se prilagođava vašoj koži

Radi se o jednom od onih čarobnih proizvoda koji mijenjaju boju – iz tube izlazi u bijeloj boji, a kad ju nanesete, krema se prilagođava vašem tonu kože. Prema stručnjacima, make up koji mijenja boju poput ove kreme, nažalost, ne prilagođava se specifičnim tonovima koža. Ona samo sadrži sitne, kapsulirane pigmente koji puknu i šire se po koži tijekom nanošenja te tako stvara iluziju prilagođavanja.

https://www.instagram.com/p/B82cYNvH6vF/?utm_source=ig_web_copy_link

Bez obzira na to što njezina moć prilagođavanja nije toliko jaka kao što možda tvrde oni koji stoje iza ovog proizvoda, ova lagana krema ima sve blistave, hidrirajuće i sjajne karakteristike koje može imati jedna CCC krema. Uz nju možete postići look kao da imate višestupanjsku K-beauty rutinu za njegu kože te vam daje blistav finiš prirodnog izgleda. Kokosovo ulje, niacinamid i vitamin C dobiveni od borovnica samo su neki od ključnih sastojaka ove CCC kreme.

Hidratantna svojstva za prirodan i zdrav izgled kože

Također, CCC krema od Cle Cosmetics obogaćena je hijaluronskom kiselinom koja ima snažna hidratacijska svojstva. Hijaluronska kiselina je jednim dijelom sastavljena od molekula šećera koje se prirodno pojavljuju u koži. Ona pomaže zaključavanju vode u kožu kako bi ona izgledala gipko i hidratizirano. Zahvaljujući tim sastojcima, krema se topi na vašoj koži poput hidratantne kreme. Ne morate se zamarati niti s traženjem svojih make up kistova jer ju možete bez problema nanijeti i rukama.

https://www.instagram.com/p/BYO-ijpDNu3/?utm_source=ig_web_copy_link

Cle Cosmetics CCC krema ima dovoljno veliku pokrivnu moć i bez problema će prekriti nepravilnosti na vašoj koži, kao i crvenilo. S druge strane, još uvijek je dovoljno lagana da bude otporna na pogreške prilikom nanošenja. Čak i ako vam nedostaje vremena ili energije i ne uspijete pravilno blendati određena područja, to se zapravo neće vidjeti. Uz to, hidratantna svojstva i lagana konzistencija ove CCC kreme neće vam uopće stvarati osjećaj kao da ste našminkane, a to je idealno za kućnu varijantu make upa.

Ovu CCC kremu možete naručiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori