Biomystic Slim čaj idealan je za postizanje zdravog, toniziranog tijela

Biomystic Slim čaj idealan je za postizanje
zdravog, toniziranog tijela

biomystic-slim

Biomystic čajevi sadrže snažne mješavine najboljih mediteranskih biljaka uzgojenih u sunčanoj Dalmaciji, gdje se planine i more susreću u utočištu netaknute prirodne ljepote. To bilje uzgaja se u malim količinama kako bi se sačuvala njihova kvaliteta, a kasnije ih ručno odabiru njihove stručne miješalice za čaj.

30-godišnja tradicija

Proizvodi ih hrvatska tvrtka s 30-godišnjom tradicijom koja je specijalizirana za proizvodnju prirodnih pripravaka za poboljšanje kvalitete života. Stručnjaci Biomystic tima spojili su stručnost i opsežna znanstvena istraživanja sa savjetima stručnjaka za prehranu i fitness kako bi razvili pet premium wellness mješavina koje služe kao podrška za unapređenje prirodnog i zdravog načina života.

biomystic-slim-2

100% Prirodno / Originalna formula

Linija Biomystic čajeva su wellness fuzija pod nazivom De-Bloat, Detox, Relax, Slim i Energy, pri čemu se svaki fokusira na specifičnu potrebu. Asortiman pokriva cijeli spektar blagodati, od jačanja imunološkog sustava i pomoći mršavljenju do pročišćavanja tijela, povećanja energije i smirivanja uma. Svi Biomystic wellness čajevi, 100% su prirodni i ne sadrže aditive, konzervanse i ili laksative. Smjese su testirane u laboratoriju za učinkovitost i čistoću, osiguravajući da se održi i zadovoljstvo klijenta i naši visoki standardi. Biomystic wellness čajevi dostupni su na web stranici.

Biomystic Slim čaj

Mješavina sadrži snažne i jedinstvene sastojke od 100% prirodnog bilja, uključujući mentu (Mentha x piperita), list bijelog jasena (Fraxinus excelsior), zelen zlatnice (Solidago virgaurea), cvijet crne bazge (Sambucus nigra), list breze (Betula pendula) i komorač (Foeniculum vulgare), koji se tradicionalno koriste za pomoć u mršavljenju. Slim čaj sadrži samo sastojke vrhunske kvalitete, bez kofeina i laksativa, tako da je zdrav i cjelovit dodatak vašem režimu mršavljenja.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori