Rješenje za umornu kožu oko očiju

Rješenje za umornu kožu oko očiju

Posebno formuliran za osjetljivo područje oko očiju, serum Liposmose pruža trajno rješenje za sve probleme kože oko očiju. Cijelo područje oko očiju je revitalizirano. Područje konture oka je ojačano i zaštićeno od vanjskog stresa, a pod­buhlost je vidljivo smanjena.

Koža oko očiju je najtanje područje, na kojem je epiderma 5 do 7 puta tanja od ostatka lica. Sadrži manje površinskih lipida, tanak sloj korneocita i ograničenu funkciju barijere, zbog čega može biti osjetljiva na stres iz okoliša, kronobiološko i bihevioralno starenje. U nedostatku hipoderme, područje oko očiju je osjetljivije i tako pospješuje pojavu podbuhlih podočnjaka. Često povezani s umorom ili starenjem, iskazuju se opuštenim kapcima, nakupljanjem limfe, kao rezultat izmijenjenog matriksa koji je manje sposoban očuvati stijenke krvnih žila, ili nakupljanje masti u tkivu.

Kontura očiju je vrlo krhko područje koje trpi stalna naprezanja: koža kapaka jedna je od najpokretljivijih struktura tijela; podbuhlost konture očiju mora se njegovati zasebno i komplementarno, bilo da je uzorkuje nakupljanje vode ili masti.

Serum Liposmose iz Biologique Recherchea sadrži aktivne sastojke s trostrukim osmoregulacijskim, lipolitičkim i učvršćujućim djelovanjem kojim pruža cjelovito rješenje za probleme konture očiju. Ekstrakt Rance crvene morske alge potiče protjeca­nje vodeu područjima retencije kako bi se ograničilo njezino nakupljanje i stvaranjevodene podbuhlosti. Tetrapeptid sa svojim lipolitičkim djelovanjem pospješuje razgradnju lipida i doprinosi smanjenju obujma i dubine masnih vrećica. Tu su još i ekstrakt manioke i kompleks matrikina koji djeluju na opuštenost kože. Manioka zaglađuje i učvršćuje, dok je matrikin zaslužan za zaštitu kože od vanjskih faktora stresa i poboljšanje elastičnosti kože. Učvršćujući aktivni sastojci imaju »učinak liftinga« na podbuhlost.

Koža područja oko očiju je ojačana da bi se mogla bolje boriti protiv svako­ dnevnog stresa. Tekuća i ultra upijajuća, njegova je tekstura idealna za osjetljivo područje oko očiju te donje i gornje kapke. Kongestija očiju je smanjena, smanjen je obujam podbuhlosti, a u oči se vraća iskra sjaja.

Foto: PR, Pexels

Učitati još
Zatvori