Beauty čarobnjaci koji ne samo da njeguju, već i obnavljaju ruke

Beauty čarobnjaci koji ne samo da
njeguju, već i obnavljaju ruke

BR njega ruku (sRGB)

Naše su ruke čudesni organi koji nam služe da držimo predmete i rukujemo njima. Imaju širok raspon djelovanja i uvelike doprinose našem osjetu dodira. One su također način izražavanja koji dopunjuje govor, a izražajne su čak i kada su pasivne. Odraz su naše osobnosti. Također su nemilosrdan odraz procesa starenja. Epiderma ruku slabo je prirodno hidratizirana jer je na rukama prisutan mali broj prirodnih čimbenika hidratacije (4 do 5 puta manje nego na licu). To rezultira gotovo stalnom dehidracijom i brzim procesom starenja. Stalno koristimo naše ruke i one su neprekidno izložene stresu u svakodnevnim aktivnostima: ultravioletne sunčane zrake, vjetar, hladnoća, vruća voda, deterdženti, prašina i druge tvari, pušenje, itd.

Svi ovi čimbenici dehidriraju ruke i čine njihovu kožu osjetljivijom. Hidrolipidni film je oslabljen i napadnut pa više ne može djelovati kao zaštitna barijera. Proces prirodnog starenja se ubrzava. S vremenom, nokti također postaju krhkiji, bezbojni i oštećeni. Naše ruke stoga zahtijevaju posebnu pažnju i potreban im je poseban tretman koji o njima vodi računa i štiti ih od svih tih vanjskih štetnih utjecaja. Laboratorij Biologique Recherche stvorio je novi sustav proizvoda za obnavljanje i njegu ruku.

Masque Gommage Mains

Masque Gommage Mains posebno je formulirana kako bi odgovorila na potrebe trenutnih stanja kože suhih, keratiniziranih i/ili dehidriranih ruku. Njeno trostruko djelotvorno djelovanje podrazumijeva piling, hidratiziranje i obnavljanje gornjih slojeva epiderme i ujednačavanje.

rsz_masque_gommage_mains

Ova piling krema nježno uklanja mrtve stanice kože. Sadrži bijelu glinu (kaolin) i kapljice voska od jojobe a isto tako djeluje kao zamjena za masku. Njezin kompleks poli alfa hidroksilne kiseline prati prirodni proces pilinga koji dopunjuje mehanički piling. Bogata je koncentriranim aktivnim sastojcima za hidratizaciju i popunjavanje poput hijaluronske kiseline, kao i tvarima za pročišćavanje poput ekstrakta čička i sastojaka za ujednačavanje kao što su ekstrakti limuna i lobode. Rezultat: koža je hidratizirana, glatka i ujednačena.

Émulsion Rénovatrice Mains

Émulsion Rénovatrice Mains koristi se nakon Masque Gommage Mains. Savršeno nadopunjava piling te umnožava i produžuje prednosti Masque Gommage Mains. Zbog toga također hidratizira, štiti i ujednačava kožu. Njezina fina tekstura pruža intenzivnu hidrataciju i hranu za trenutna stanja suhih, keratiniziranih, istrošenih ruku.

Émulsion Rénovatrice Mains

Mješavina ulja koja uključuje ulje iz sjemenki maline, Sacha Inchi i pamučnog ulja učvršćuju hidrolipidnu barijeru suhe, istrošene kože. Ova bogata, hranjiva krema za osjetljive i oštećene ruke sadrži staničnu vodu kivija, koja je bogata vitaminima A i C, hidratantna sredstva poput hijaluronske kiseline i rekonstituirane NMF(prirodne čimbenike hidratacije) te aktivne sastojke za oporavak poput ekstrakta biljke Mimosa Tenuiflora. Formula Émulsion Rénovatrice Mains također sadrži ekstrakt limuna koji pomaže u borbi protiv pigmentnih nesavršenosti koje se pojavljuju sa starenjem. Rezultati: ruke su nahranjene, zaglađene i zaštićene od vanjskih štetnih utjecaja. Obnovljena je njihova mladost.

Način upotrebe u kozmetičkom salonu

Cjeloviti program tretmana njege »nove ruke« posebno je kreirao doktor Philippe Allouche i temelji se na Masque Gommage Mains i Émulsion Rénovatrice Mains. Program traje 45 minuta. U inicijalizacijskoj fazi, tretman kombinira upotrebu Lait VIP O2, L’Eauxygénante, Masque aux Acides de Fruits N°2 s Masque Gommage Mains, nakon čega slijedi Masque Biosensible. U fazi njege, nakon nanošenja Émulsion Rénovatrice Mains slijedi Sérum Yall~O2 koji stvara »nove ruke«. Za vrlo dehidrirane ruke, tretman također uključuje nanošenje izvornog seruma Colostrum. Za pigmentacijske nesavršenosti, na ta područja preporučujemo specifičnu primjenu izvornog seruma Oligo-Proteines Marines.

Cijena Masque Gommage Mains 75 ml je 368 kn, a Émulsion Rénovatrice Mains 75 ml je 278 kn.

 

Foto: Biologique Recherche

Učitati još
Zatvori