Biobaza ima tri nova proizvoda za sunce koja ćete poželjeti isprobati

Biobaza ima tri nova proizvoda za sunce
koja ćete poželjeti isprobati

Ako želite da vam uspomena na ovo ljeto bude prirodna preplanulost i brončani ten, Biobaza je obogatila svoju Sun liniju trima novim proizvodima. Tako po prvi puta Biobaza Sun predstavlja Losion za sunčanje s mineralnim filterima i SPF-om 30 visoke zaštite koji se preporučuje i djeci i odraslima, a izvrsna je zaštitna podloga za njihove pekmeze i prve dane koje ćete provesti na suncu. Tu su i dvije inovacije za postizanje lijepe, prirodne preplanulosti i brončanog tena, a riječ je o Kraljevskom zlatnom pekmezu s ekstraktom ljubičaste mrkve i finim zlatnim česticama za ubrzavanje tamnjenja te serumu u obliku ,,Boostera” koji potiče i ubrzava tamnjenje i produljuje brončanu boju.

Kako biste i ovog ljeta bezbrižno uživali na plaži bez zaštićeni od crvenila i opeklina, a istovremeno postigli preplanulu put, savjetujemo da kožu na vrijeme pripremite za izlaganje suncu i brinete o njezinom zdravlju, a uz ova tri Biobaza Sun proizvoda postići ćete najljepši brončani teni:

Biobaza Tan Boosting Ampoule

1. korak: Prije i nakon izlaganja suncu koristite Biobaza Tan Boosting Ampoule – inovativni serum čija je uloga na prirodan način potaknuti tamnjenje kože i očuvati preplanulu put. Formula obogaćena PHOTOTAN kompleksom i HYDRAOX kompleksom podupire prirodan proces tamnjenja i očuvanja hidratacije. PHOTOTAN kompleks sadrži sastojke koji potiču tamnjenje, dok je HYDRAOX kompleks kombinacija aloe vere, zelenog čaja i kofeina koji održavaju hidrataciju te zaglađuju kožu. S upotrebom ,,Boostera” krenite dva tjedna prije izlaganja suncu (umiješajte ga u omiljenu hidratantnu kremu, mlijeko ili losion), a nastavite ga koristiti u kombinaciji s proizvodom za sunčanje (pekmez ili suho ulje) ili after-sun njegom.

Biobaza mineralni losion za sunčanje (SPF 30)

2. korak: Tijekom izlaganja suncu i prije nanošenja pekmeza kožu zaštitite Mineralnim losionom za sunčanje (SPF 30) – Inovativna, prirodna formula s ECOCERT certificiranim filterima mineralnog i biljnog podrijetla pogodna je za najosjetljiviju kožu te pruža učinkovitu zaštitu od cijelog spektra UVA i UVB sunčevih zraka. Losion je obogaćen blagotvornim supersastojcima, poput ljubičaste mrkve, koja priprema kožu za izlaganje suncu, masline, koja podupire regeneraciju kože i pruža joj hidrataciju, te uljem maline koja prirodno štiti kožu od sunca i umiruje. Brzoupijajuća, vodootporna formula idealna je za njegu lica i tijela, za odrasle i djecu.

Biobaza kraljevski zlatni pekmez

3. korak: Za intenzivno tamnjenje i glamurozni izgled preplanule puti koristite Kraljevski zlatni pekmez. Kompleks smilja, nevena i masline koži pruža vlagu i potiče regeneraciju, a ekstrakt ljubičaste mrkve potpomaže pripremu kože za izlaganje suncu. Inovativna formula Kraljevskog pekmeza s ljubičastom mrkvom za intenzivno tamnjenje obogaćena je zlatnim česticama koje dodatno naglašavaju preplanulu put.

 

Foto: Biobaza

Učitati još
Zatvori