Nova micelarna njega za tijelo koju će vaša koža obožavati

Nova micelarna njega za tijelo koju
će vaša koža obožavati

Otkako smo se prije nekoliko godina upoznali s micelarnom vodom, niti jedan drugi proizvod za čišćenje kože nije joj uspio doći ni blizu po popularnosti i iako svakodnevno viđamo svakakve inovacije na području kozmetike, micelarnu otopinu još uvijek niti jedna od njih nije svrgnula s trona. Proizvod koji nas je osvojio takoreći preko noći i sve do danas postao neizostavan dio naših beauty rutina mora imati ‘opravdanje’ za svoj uspjeh, a micelarna voda svakako ju ima i svoju tajnu krije u takozvanim micelama.

Zašto micele tako dobro čiste kožu?

Micele su po definiciji molekularne nakupine u obliku sfere koje vole i vodu i masti, zbog čega mogu uklanjati različite nečistoće s kože te na sebe vezati i one na bazi vode i one na bazi ulja. Djeluju poput magneta i s kože u trenutku podižu prljavštinu, bez da micelarni čistač utrljavate u kožu i tako izazivate iritacije. I ono najbolje od svega, micele maksimalno poštuju osjetljivu kožu, zbog čega ove čistače mogu koristiti svi tipovi kože, pa tako i oni osjetljivi i reaktivni.

Evolucija micelarnih proizvoda

Čak i unutar kategorije micelarnih čistača došlo je do evolucije i razvijanja podkategorija na koje svakako vrijedi obratiti pozornost. Mnogi od njih od sada su dostupni i na našem tržištu. Primjera radi, micelarna voda, odnosno micelarna otopina dovela je do pojave micelarnih maramica, zatim je dobila nasljednike u micelarnim gelovima, pjenama i uljima, a ove moćne čestice iskorištene su i u njezi kose, pa smo posvjedočili i ulasku micelarnih šampona i regeneratora na beauty scenu.

Biobaza micelarni gelovi za tuširanje

Nakon što su čišćenje lica i čišćenje kose pokriveni, bilo je pitanje trenutka kada će se pojaviti micelarni proizvodi za čišćenje tijela, a svojim novitetima u toj kategoriji ovih nas je dana oduševio naš poznati brend hrvatske kozmetike – Biobaza. Biobaza Body kategorija tako je obogaćena micelarnim gelovima za tuširanje, koji čiste kožu, ali ju i njeguju, zahvaljujući inovativnoj micelarnoj formuli s bogatim E5 kompleksom hranjivih prirodnih ulja i vitamina E. Ova formula koži osigurava najnježnije tuširanje i cjelodnevnu hidrataciju.

Biobaza micelarni gelovi za tuširanje

Kolekcija micelarnih gelova za tuširanje uključuje Micelarni gel božur, Micelarni gel jasmin i Micelarni gel argan i jojoba, a svaki od njih, osim što neodoljivo miriše i djeluje aromaterapeutski, također ima stvaran učinak na kožu, regenerirajući ju, štiteći od isušivanja i dajući joj baršunastu mekoću svojom svilenkastom teksturom.

Biobaza mlijeka za tijelo

Da bi njega i hidratacija doista bili zaokruženi, Biobaza nije stala samo na svojim inovativnim micelarnim gelovima za tuširanje, već je beauty rutinu odlučila zaokružiti kolekcijom mlijeka za tijela koja nose iste mirisne note kao i sami gelovi, te također sadrži bogati E5 kompleks hranjivih prirodnih ulja i vitamina E.

Biobaza mlijeko za tijelo

Biobaza mlijeka za tijelo

Kolekcija mlijeka za tijelo uključuje Mlijeko za tijelo božur, Mlijeko za tijelo jasmin i Mlijeko za tijelo argan i jojoba. Riječ je o luksuznim formulama, obogaćenim prirodnim sastojcima i romantičnim mirisom, koje koži pružaju dugotrajan osjećaj ugode. Hranjiva ulja i maslaci brinu se za cjelovitu njegu i zaštitu od isušivanja, a koža je nakon upotrebe ovih mlijeka glatka poput svile.

Biobaza Micelarni gelovi i Mlijeka za tijelo već su dostupni za kupovinu u dm prodavaonicama.

 

Foto: Biobaza, Unsplash

Učitati još
Zatvori