Ovo trebate raditi ako želite bijele zube

Ovo trebate raditi ako želite bijele zube

Lijepi zubi, osim što su odraz zdravlja, itekako utječu na naš izgled. Prvi pa i drugi dojam najčešće dolazi iz našeg zračenja, pogleda i osmijeha. Upravo osmijeh treba biti beauty adut svake žene. No koliko zapravo o njemu brinemo? Istraživanja pokazuju vrlo malo, stoga je Philips pokrenuo kampanju sa studentima stomatologije #ajmopratizube koja je u kratkom roku postala viralna, a koja ukazuje na to koliko je važno pravilo održavati higijenu naših zuba. Kampanji su se priključile i poznate hrvatske influencerice Paula Sikirić, Ema Luketin i Pamela Smoljanić, koje su nam otkrile trikove iz svoje beauty rutine zbog kojih uvijek izgledaju neodoljivo. 

Osmijeh za samopouzdanje 

Lijepi i zdravi zubi rezultat su pravilne oralne higijene. Ona započinje od malih nogu, a prati nas kroz cijeli život. Kako u beauty rutinu uvodimo razne kozmetičke proizvode i tretmane, tako bismo s jednakim entuzijazmom trebali voditi računa i o pravilnoj higijeni zuba. Iako većina nas misli da zube peremo pravilno, mnogo je tu stavki na koje bismo trebali obratiti pažnju. Loša oralna higijena doprinosi nastanku oralnih infekcija koje potom mogu izazvati razne druge bolesti u tijelu. Zato zube treba prati redovito, pravilno i dovoljno dugo kako bi se otklonile sve nečistoće. No kako znati kada je dovoljno?

Oralna higijena kao dio beauty rutine

Važno je pravilno koristiti četkicu, jer većina nas pregrubo pritišće četkicu. Zube peremo prosječno oko pola minute, što nikako nije dovoljno. Osim tehnike i trajanja, važna je i kvaliteta četkice. Paula Sikirić, Ema Luketin i Pamela Smoljanić u svoju su beauty rutinu zato uvrstile Philips Sonicare sonična električna četkica za zube„Želimo podići svijest Hrvata obzirom da samo na dnu ljestvice po oralnoj higijeni. Ja svoju beauty rutinu uvijek započinjem i završavam pranjem zubi.“ – rekla nam je Paula Sikirić. 

„Philips Sonicare Prestige četkica je dio moje svakodnevne rutine i jednostavno ne mogu zamisliti da koristim nijednu drugu četkicu.Ema Luketin.

„Budući da vjerujem da svaka promjena kreće od pojedinca, educirajmo sebe, svoje prijatelje, klince i naučimo ih da svaka prava beauty rutina, započinje i završava pravilnom oralnom higijenom.“- Pamela Smoljanić.

Zašto odabrati Philips Sonicare četkice za zube?

Zato što je to jedina četkica koja će vam trebati za čišće, bjelije te zdravije zube i desni. Blago zakrivljeni dizajn glave četkice pomaže u uklanjanju do 20 puta više naslaga u odnosu na običnu četkicu za zube. Posebno dizajnirani trokutasti vrhovi mogu ukloniti do 100% mrlja za manje od dva dana. Duža vlakna četkice omogućavaju detaljno čišćenje tamo gdje druge četkice ne mogu, čime osigurava do 15 puta zdravije desni u samo dva tjedna. Već nakon prvog pranja primijetit ćete razliku. Za zdrave zube bez izbjeljivanja. Uz četkicu možete koristiti i Philips Sonicare mobilnu aplikaciju koja će vam pomoći da zube operete još bolje. Više o Philips Sonicare soničnoj električnoj četkici za zube pročitajte ovdje. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori