Uz ovaj beauty trik mogli bi postići najduže trepavice dosad

Uz ovaj beauty trik mogli bi postići
najduže trepavice dosad

Ništa nam ne može privući pažnju kao novi beauty trik koji omogućava impresivne rezultate gotovo trenutno. Tako je nedavna objava od @beautystylemedia na Instagramu, prikupila gotovo 1,5 milijuna pogleda zato što prikazuje jedan jednostavni trik za dobivanje dužih i uvinutih trepavica uz jedan omiljeni skincare proizvod koji svi imamo kod kuće – vazelin. Vazelin oduvijek služi kao jednostavan način za nahraniti svoje trepavice kako bi one bile zdravije i duže te prirodno podignute i uvinute. No, sad postoji jedan trik za brzo postizanje fenomenalnih trepavica uz pomoć vazelina koji jedva čekamo isprobati. U nastavku doznajte što točno trebate napraviti kako bi trenutačno postigli divne trepavice.

Beauty trik: U samo tri koraka do najljepših trepavica

Prvi korak svakog besprijekornog i dugotrajnog looka, koji u središte pozornosti stavlja trepavice, započinje uvijačem za trepavice. Nježno uvinite svoje trepavice u samom korijenu. Potom pomaknite uvijač samo par milimetara prema gore i pritisnite još jednom, na samo par sekundi. To je jedna od dobro čuvanih make up tajni stručnjaka za ljepše uvinute trepavice.

Drugi korak uključuje vazelin. Nanesite vazelin na trepavice uz pomoć čiste četkice za obrve ili četkice od stare maskare koju više ne upotrebljavate. Važno je to da ne pretjerate s nanošenjem ovog proizvoda. Previše vazelina moglo bi otežati vaše trepavice, a to je nešto što želimo izbjeći.

Treći korak je nanošenje maskare za postizanje većeg volumena. Ključno je to da ju nanesete samo na vrhove trepavica. Znamo da je to u potpunoj suprotnosti sa svim uobičajenim savjetima za postizanje dugih trepavica koji su prvenstveno usredotočeni na nanošenje velike količine maskare na korijen trepavica za bolju definiciju očiju. No, ovaj trik je malo drugačiji, a rezultat će biti duge i uvinute trepavice cijeli dan.

Drugi benefiti vazelina u vašoj beauty rutini

Benefiti vazelina ne staju samo na dugim trepavicama. Uz pomoć ovog kultnog skincare proizvoda možete postići sjajan ljetni look na očima. Ako ste fan make up looka koji blista, sve što trebate je nanijeti malo vazelina na kapke, a možete ga nanijeti i preko sjenila ako želite malo začiniti stvari bojom. Isto tako, vazelin možete koristiti i umjesto highlightera jer će vašoj koži pružiti zdrav sjaj. No, naš najdraži trik je to što vazelin može produžiti trajanje vašeg parfema. Samo ga nanesite na one dijelove kože na koje inače nanosite parfem, a onda pošpricajte svoj omiljeni miris. Parfem će se bolje primiti za vazelin nego za kožu i trajat će puno duže. Ponekad možda podcjenjujemo sposobnosti ovog povoljnog skincare proizvoda, ali odsad ćemo se zaista truditi uvijek imati zalihu u svojim kozmetičkim ormarićima.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori