Beauty trik za najuredniju manikuru bez mrlja oko noktiju
Beauty trik za najuredniju manikuru bez mrlja oko noktiju

Beauty trik za najuredniju manikuru
bez mrlja oko noktiju

Kad same kreiramo svoju manikuru, apsolutno svaki beauty trik koji će nam olakšati taj proces je dobrodošao. Srećom, društvene mreže, poput Pinteresta i Instagrama, nude nam različite trikove koji nam pomažu u kreiranju najljepših manikura. Od inspiracije za nail art, trendi boja za svaku sezonu do najboljih savjeta za to kako kreirati najljepšu manikuru – društvene mreže imaju odgovor na svako pitanje.

Iako smo najčešće opsjednuti najnovijim i najboljim beauty proizvodima koji stižu na tržište, postoji razlog zašto se neki klasici uvijek nalaze u našim beauty kolekcijama. Jedna od omiljenih, kultnih formula koja se nalazi u kupaonskim ormarićima diljem svijeta je vazelin. On s razlogom postoji već 150 godina. Ipak se radi o čudotvornom proizvodu koji obavlja različite zadatke i njeguje kožu. Međutim, on nije namijenjen samo za liječenje opeklina ili njegu usana. Osim što će vas hidratizirati od glave do pete, on će vam pomoći u kreiranju najljepše manikure.

Beauty trik za kožicu oko noktiju bez mrlja od laka

Vazelin je najbolje skrivena tajna uredne manikure. Prije nego počnete s lakiranjem noktiju, samo uzmete vazelin i nanesete ga po kožici oko noktiju uz pomoć štapića za uši. Tako ćete spriječiti to da se lak primi za kožicu tijekom lakiranja. Vazelin stvara prepreku između vašeg nokta i kože tako da na najjednostavniji način i bez da pokvarite svoj uradak, možete obrisati eventualne greške kad završite. Samo pripazite da ne nanesete vazelin na nokte jer nećete biti u mogućnosti ravnomjerno nanijeti lak na nokte.

Bonus trikovi za najljepše nokte

Jeste li znali da svoje nokte možete i posvijetliti ako to poželite? Ako ste neko duže vrijeme nosili tamni lak na noktima i pokušavate ukloniti mrlje tog posljednjeg laka, možete ih ukloniti uz pomoć bilo koje paste za izbjeljivanje zubi i vlažne četkice. Ne morate se više bojati tamnih ljubičastih, zelenih ili plavih nijansi lakova za nokte.

Uz to, ako vam slučajno napukne nokat, možete ga popraviti uz pomoć vrećice za čaj. Napuknuti nokat ne narušava samo estetiku manikure, on je vrlo često i bolan. Umjesto toga da ga u potpunosti skratite, možete odrezati jedan maleni kvadratić neiskorištene vrećice čaja i zalijepiti ga preko pukotine ljepilom za nokte kako biste ga zapečatili. Potom nalakirajte nokte s nekoliko slojeva laka i to je to.

Foto: Instagram (@betina_goldstein)

Učitati još
Zatvori