Kako je Clinique Chubby Stick postao i ostao naša omiljena mazalica

Kako je Clinique Chubby Stick postao i
ostao naša omiljena mazalica

Objavu dijeli Adenorah (@adenorah)

Iako je beauty tržište danas i više no napučeno masom kozmetičkih proizvoda od kojih mnoge nikada nećemo ni stići isprobati, samo oni rijetki postići će uistinu kultni status. U moru kozmetike, danas to više i nije tako jednostavan zadatak, no kada ste prvi u određenoj kategoriji i imate inovaciju s kojom se drugi još uvijek ne mogu pohvaliti, već ste na dobrom putu do ‘hall of fame’ statusa.

Možda najbolji dokaz za to je Clinique Chubby Stick, i to onaj originalni, Chubby Stick Moisturizing Lip Color Balm, koji se na beauty sceni pojavio početkom 2011. godine. Trebalo mu je svega nekoliko godina da zadominira kozmetičkim torbicama žena diljem svijeta, a činjenica da se jedan njegov primjerak proda svakih 5.97 sekundi, govori u prilog tome da ste Chubby Stick za usne možda i sami posjedovali u nekom trenutku. Ako još niste, vrijeme je da to učinite, jer ovaj kozmetički multipraktik mogao bi postati neizostavan dio vaše ležerne dnevne beauty rutine.

Objavu dijeli Clinique (@clinique)

Chubby Stick – njegujući make up za usne

Clinique je te 2011. bio prvi brend koji je tržištu ponudio boju za usne u olovci, koja k tome ima i njegujući karakter. Chubby Stick balzam formuliran je s mangom i shea maslacom kako bi, dok ga nosite, njegovao usne, ali ih i zaštitio zahvaljujući vitaminu E u svom sastavu. Da bude mnogo više od balzama na koji ćete se oslanjati na svakodnevnoj bazi, a naročito zimi, pobrinuli su se pigmenti boje koje sadrži i koji usne presvlače u najljepše nijanse transparentnog i prirodnog dojma. Točnije, njih 16, u koliko tonova danas dolazi Chubby Stick Moisturizing Lip Color Balm.

Chubby

Chubby Stick pokazao se točno onim što delikatna koža usana, sklona isušivanju, treba kako bi uvijek bila glatka i meka, no više je preuzeo ulogu super njegujućeg ruža za usne, nego klasičnog balzama s malo boje. Dimenzijama, ovaj proizvod savršeno je odgovarao, i još uvijek odgovara, svakoj ženskoj torbici, pa čak i onoj najmanjoj, a možda najbolja stvar je ambalaža u obliku debele olovke koja precizno prati linije usana pa se Chubby Stick jednostavno i komotno može nanositi i u žurbi – bez ogledala i bez straha da ćete negdje pogriješiti.

Veliki raspon tonova Chubby Sticka za usne omogućuje da se u njemu pronađu žene svih tonova kože ili ukusa za make up, a osim na usnama, ovaj originalni stick iz Cliniquea nositi se može i na obrazima, te na taj način u trenutku osvježava vaš look ili stvara make up ondje gdje ga nema.

Kultni status i novi Chubby proizvodi

Multifunkcionalni proizvod koji stane u svaku torbicu i k tome zahtijeva vrlo malo posvećenosti pri korištenju, postao je beauty klasik stvoren po mjeri modernih žena koje žive u petoj brzini, a s obzirom na uspjeh Clinique je uskoro počeo širiti Chubby obitelj. Uz još nekoliko Chubby proizvoda za usne, u liniju su uvršteni i Chubby maskara, Chubby puder u sticku, Chubby rumenilo, Chubby highlighter i Chubby sjenilo, iako će malo koji od tih proizvoda doseći kultni status kao što je to slučaj prvog hibrida balzama i ruža za usne u olovci. Ipak, radi se o podjednako kvalitetnim i efektivnim proizvodima kojima vrijedi dati šansu – pogotovo ako volite make up koji većinu toga odradi za vas, bez previše uloženog truda.

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Color Balm

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Color Balm

Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Color Balm

Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Color Balm

Clinique Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Color

Clinique Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Color

Clinique Chubby Stick Sculpting Highlight

Clinique Chubby Stick Sculpting Highlight

Clinique Chubby Stick Moisturizing Cheek Color Balm

Clinique Chubby Stick Moisturizing Cheek Color Balm

Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes

Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes

Clinique Chubby Stick Sculpting Contour

Clinique Chubby Stick Sculpting Contour

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Clinique Chubby in the Nude Foundation Stick

Clinique Chubby in the Nude Foundation Stick

Foto: Clinique, Instagram

Učitati još
Zatvori