Može li uklanjanje dlačica biti bezbolno?

Može li uklanjanje dlačica biti bezbolno?

SPA SHR2

Koliko god ljeto predstavljalo jednu toplu i bezbrižnu sezonu koju svake godine jedva dočekamo kako bismo se skinuli u lagane slojeve odjeće, toliko ono pred nas stavlja i misli o tome kako se u beauty smislu pravilno pripremiti za toplije mjesece i ono možda najbitnije: godišnji odmor.

Lagana odjeća pritom podrazumijeva da ćemo pokazati mnogo više kože no što smo običavali činiti u zimskoj sezoni, pa u tom kontekstu jedna od najtraženijih usluga u kozmetičkim salonima postaje depilacija. No, ako ste već umorni od klasičnih metoda depilacije voskom ili šećernom pastom, odnosno od boli koju iste uzrokuju dok ležite na krevetu kozmetičkog salona, vjerujemo kako ste već počeli razmišljati o metodama koje će vam omogućiti manje bolne, ali i mnogo trajnije rezultate uklanjanja dlačica.

SPA SHR3

Jedina takva metoda trenutno dostupna na tržištu je IPL tehnologija, odnosno uklanjanje dlačica laserom, koje je u pravilu bezbolno i osigurava dugoročne rezultate. No, nije svaki laser ujedno i onaj najbolji ili najefikasniji i prilikom izbora mjesta na koje ćete otići uklanjati dlačice laserom, svakako se dobro informirajte unaprijed što točno možete očekivati.

Možda najviše komplimenata i pozitivnih povratnih reakcija zadovoljnih klijentica, trenutno dobiva uređaj sa SPA SHR tehnologijom, kojim se pulsnim svjetlom uklanjaju dlačice u omiljenom zagrebačkom Beauty centru Bambina. Bambina je u svoju ponudu uvrstila ovaj moderan i sofisticiran laserski uređaj, koji vam obećaje ne samo potpuno bezbolnu depilaciju, već i trajnu depilaciju za cijeli život. Tajna je u tome da se ovim laserom dlaka tretira desetak puta, za razliku od drugih lasera koji ju tretiraju samo jednom.

SPA SHR, Beauty centar Bambina

Osim što je genijalno samo po sebi da tretman laserskog uklanjanja dlačica u Bambini možete uzeti jednom i nikad više, uređaj sa SHR tehnologijom ima još mnogo prednosti. Primjerice, na ovu lasersku depilaciju možete otići čak i ljeti, bez obzira što se izlažete suncu, zatim se za nju mogu odlučiti i žene čije su dlake vrlo svijetle (i na koje konvencionalni laseri inače ne reagiraju), metoda uklanjanja je potpuno bezbolna (i čak se osjeća lagano hlađenje), nakon tretmana nema tragova na koži, crvenila i iritacija, a trajno se SPA SHR uređajem rješava i problem uraslih dlaka.

Nakon kure ovim uređajem, koja se u Bambini provodi s 6 tretmana u razmaku od četiri do šest tjedana, klijentice najčešće ističu kako im koža, ondje gdje je tretirana, djeluje poput bebine: glatka je i potpuno čista. Poslije nije potrebno održavanje, jer rezultati su trajni, a osim kod žena, ova metoda popularna je i kod muškaraca.

SPA SHR4

Informirajte se dodatno o ovom kralju među laserima posjetom na web stranicu Beauty centra Bambina, dočekajte ljeto spremne i uživajte bez dlačica u mnogim nadolazećim godinama.

 

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori