Pomladite lice najnaprednijim aparatom na tržištu

Pomladite lice najnaprednijim
aparatom na tržištu

Nedavno smo vam pisali o genijalnom uređaju kojim se provodi neinvanzivna liposukcija, jedan od trenutno najzanimljivijih trendova u svijetu ljepote. Liposukciju bez odlaska pod nož, uz pomoć tog pravog, medicinskog Accent XL uređaja, jedinog koji daje stvarne i trajne rezultate, već neko vrijeme uspješno provodi zagrebački Beauty centar Bambina, koji je na račun njega stekao veliki broj vjernih klijentica. Osim što su dobile mogućnost nekirurškog uklanjanja masnih naslaga i dovođenja tijela u top formu, Bambinine klijentice na Accent XL uređaj osloniti se mogu i kada je riječ o tretmanima pomlađivanja lica.

Svi već znamo da se mladenačke stanice redovito dijele do naše 25. godine starosti, nakon čega se dioba stanica usporava, a iz kože lagano nestaju kolagen i elastin. Znak koji nam najbolje pokazuje da je tome tako je pojava prvih bora i prvih znakova starenja. Kako preokrenuti taj proces i je li uopće moguće? U Bambini su dokazali da jest, jer za vrijeme tretmana Accent XL uređajem potiču ponovnu diobu mladenačkih stanica i trenutačni rast onih novih. I sve to bez estetskog zahvata.

Tretman pomlađivanja Accent XL uređajem u Beauty centru Bambina

Tretman pomlađivanja Accent XL uređajem u Beauty centru Bambina

Riječ je o velikoj revoluciji što se tiče tretmana pomlađivanja kože lica i vrata, a osim pomlađivanja stanica, vidno se zateže koža lica i vrata, podižu se spušteni kapci te se diže cijeli tonus facijalne opuštenosti. U pravilu se radi kura od 4 do 6 tretmana koji se preporučaju svim ženama iznad 30. godine života, a nove studije dokazale su da su klijenti koji su koristili Accent XL uređaj primijetili vidljive rezultate liftinga i svježine lica. U tom slučaju možemo čak govoriti i o zaustavljanju toka starenja, jer su se posredstvom tretmana stanice ubrzano dijelile kao i obično u mladosti.

No, nije svaki Accent XL uređaj jednako kvalitetan, pa želite li postići profesionalne i učinkovite rezultate, posjetite Beauty centar Bambina i prepustite se pravom medicinskom Accent XL-u – učinak neće izostati.

Foto: Beauty centar Bambina, Unsplash

Ostvareno u suradnji s Beauty centrom Bambina.

Učitati još
Zatvori